Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai scump televizor din lume este disponibil pentru precomanda. Costa 15.000 dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump televizor din lume este disponibil pentru precomanda. Costa 15.000 dolari

Nu stiu cati au reusit sa treaca de la televizoare CRT la LCD sau de la Full HD la 4K, dar Samsung a anuntat deja ca va lansa un televizor cu rezolutie 8K. Acesta poarta numele de Q900 si este disponibil pentru precomanda la pretul de 15. 000 de dolari,. continuă pe Wall-Street Ro

Cu cat s-a vandut cel mai scump whiskey din lume. Este o suma uriasa

Cea mai scumpa sticla de whiskey din lume a fost vanduta la o licitatie in Edinburgh pentru fabuloasa suma de 848,000de lire sterline. Is the Holy Grail of whisky the 60-year-old The Macallan Valerio Adami.

Cel mai vechi torrent din lume e inca activ dupa 15 ani

Cel mai vechi torrent din lume inca functioneaza si nu da semne ca ar fi abandonat, avand in vedere ca multi utilizatori il descarca doar de dragul de-a o face. Ai putea crede ca.

Cum a slabit Ellie White 4 kg in 10 zile cu cea mai ciudata salata din lume

Ellie White afiseaza in ultima perioada o silueta de invidiat, laudata de fani pe retelele de socializare si de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participa. Artista infloreste parca de la o aparitie la alta, este plina de viata si are un ten stralucitor.

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

Inflatia, cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani

Rata anuala a inflatiei in Turcia a urcat la aproape 25% in septembrie, arata datele oficiale publicate astazi, atingand cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu si jumatate si subliniind adancirea impactului crizei valutare asupra consumatorilor si economiei, transmite Reuters.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din iunie pana in prezent

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6658 lei/euro, in urcare cu 0,13% fata de nivelul atins luni, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

UE, somajul cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Rata somajului in zona euro a coborat in luna august pana la 8,1%, acesta fiind cel mai scazut nivel inregistrat dupa luna noiembrie 2008, a anuntat astazi Oficiul european de Statistica Eurostat), informeaza AFP.

NATO se pregateste de cel mai amplu exercitiu din ultimii 30 de ani

Alianta Nord-Atlantica pregateste unul din cele mai ample exercitii din ultimii ani, ce va avea loc in nordul Norvegiei, intre 25 octombrie si 7 noiembrie, si la care vor participa 45. 000 de militari, a.

Cel mai scump tablou al unui asiatic: 65 de milioane de dolari pentru o pictura a chinezului Zao Wou-Ki

Un triptic, adica un ansamblu compus din trei panouri pictate, a stabilit un triplu record, dupa ce a fost cumparat cu 65 de milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare suma data vreodata pentru o lucrare.

Ploiestiul devine unul dintre orasele cu cel mai scump transport public din tara. n oras circula si autobuze mai vechi de 40 de ani

Joi, consilierii locali din Ploiesti au aprobat proiectul de hotarare prin care o calatorie cu transportul in comun ajunge sa coste 2,5 lei, fata de 2 lei. Noile tarife se aplica din 1 octombrie, iar la abonamentele lunare preturile au ramas neschimbate. Ploiestiul ajunge sa aiba printre cele mai scumpe transporturi in comun, dar are si printre cele mai vechi flote, fiindca in circulatie sunt si autobuze si tramvaie mai vechi de 1980. Ploiestiul va avea insa si autobuze noi, un contract fiind semnat in august, pentru 50 de autobuze.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )