Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cele mai importante telefoane care se vor lansa in 2019. De la Apple, la Samsung si Huawei

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante telefoane care se vor lansa in 2019. De la Apple, la Samsung si Huawei

La finalul lui 2018, atunci cand tragem linie si ne uitam in spate la anul care tocmai a trecut, realizam ca, cel putin in ceea ce priveste smartphone-urile, acesta a fost unul bun. Samsung, Apple, Huawei, OnePlus sau Motorola ne-au adus modele mai mult sau mai putin accesibile, care au venit cu functii noi, gandite pentru a ne face viata mai usoara. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns Transilvania una dintre cele mai importante atractii turistice din lume. Am ales cu grija 19 destinatii de vacanta de vazut in 2019

Revista americana de calatorii Conde Nast Traveler a ales Transilvania printre cele 19 destinatii de vacanta ale anului 2019. Din randul acelor destinatii nu lipsesc Grecia, India, Egipt, Argentina, Scotia.

Cate libere vor avea romanii in 2019. in ce zile pica cele mai importante sarbatori

Sute de mii de romani se vor bucura de mai multe zile libere in 2019. Chiar daca multe dintre zilele libere legale vor pica in weekend, finalul lunii aprilie si inceputul lui mai ar putea sa aduca o vacanta prelungita.

Top 10 cele mai bune telefoane pentru poze pe 2018, conform DxOMark

Daca te gandesti la telefoane pentru poze, multe dintre smartphone-urile de top ale acestui an au facut o treaba foarte buna in a surprinde cadre mai mult decat decente intr-un set stufos de.

Top 20 cele mai importante adjudecari la Artmark in 2018. Grigorescu - cel mai scump artist cu opere in valoare totala de peste 800.000 de euro

Nicolae Grigorescu a fost si in 2018 cel mai bine vandut artist roman in licitatiile organizate la Artmark, cu opere in valoare totala de 812. 000 de euro.

Utile Cele mai mari greseli pe care le poti face de sarbatori; Tot ce trebuie stiut despre Craciun; Cum stii ca parul tau are nevoie de un tratament nutritiv

De ce adultii isi doresc sa mai creada in Mos Craciun, desi stiu adevarul. Imaginea lui Mos Craciun zburand pe cer intr-o sanie uriasa trasa de reni reprezinta esenta Craciunurilor petrecute in copilarie, cu familia. Ce beneficii au toba si leberul asupra sanatatii. Produsele traditionale, cum sunt leberul si toba contin vitamine care stimuleaza imunitatea si tin departe racelile.

Cele mai importante zece evenimente politice europene din 2018

2018 sta sa se incheie. Nu a fost un an prea bun pentru UE si vecinii sai. Iata care au fost cele mai importante zece evenimente politice din Europa:.

Cele mai frumoase rochii de seara purtate de vedete in 2018

Agenda evenimentelor mondene este una foarte aglomerata an de an. Vedetele din Romania participa cu rigurozitate la acestea, iar pentru cele mai importante petreceri din an, acestea isi pregatesc, uneori, tinutele si cu luni inainte. Aparitiile vedetelor de pe covorul rosu sunt impecabile, studiate si alese cu ajutorul stilistilor. Iata care au fost cele mai frumoase rochii si outfituri purtate de vedete in 2018.

Care vor fi cele mai populare joburi in Marea Britanie anul viitor

Cele mai populare joburi din Marea Britanie vor fi asociate in 2019, cel mai probabil, unor profesii foarte bine platite, precum analisti in securitate cibernetica si specialisti in stiinta datelor, sugereaza autorii unui studiu realizat recent in.

Care vor fi cele mai aglomerate puncte de trecere a frontierei inminivacanta de Anul Nou

Ca in fiecare an, in perioada Revelionului, cele mai mari valori de trafic in punctele de frontiera vor fi inregistrate in partea de vest. Astfel, conform Politiei de Frontiera, cel mai tranzitat va fi P. Nadlac, urmat de P. Aeroport Henri Coanda, P. Bors, P. Albita si P. Giurgiu.

Cele mai proaste filme din 2018: nici daca ai fi platit, n-ar trebui sa le vezi

Nu toti suntem perfecti si, drept urmare, nici operele pe care le facem, fie ele romane sau filme, nu sunt toate bune. Mai departe iti prezint cele mai proaste filme anului 2018. Filmele pe care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )