Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie neasteptata luata de Intact! Care este planul de reorganizare al trustului si ce nou proiect se va lansa

Playtech Playtech,
Decizie neasteptata luata de Intact! Care este planul de reorganizare al trustului si ce nou proiect se va lansa

Separare neasteptata in Intact! De asemenea, pe langa aceasta, se pregateste o surpriza pentru fanii trustului. Iata despre ce este vorba si ce arata mesajul intern publicat recent de paginademedia. ro? in ce context vin noile schimbari si proiectul surpriza? Decizie brusca luata de Intact! Separare soc in interiorul grupului Intact! Este vorba despre jurnalele Observator . continuă pe Playtech

Nou atentat la Kabul. Un militar roman a murit. Care este bilantul victimelor

Un militar roman a murit joi, in urma unui nou atentat puternic la Kabul, ce a avut loc langa cartierul general al NATO. Care este bilantul victimelor? Nou atentat la Kabul. Un militar roman a murit O noua explozie puternica s-a produs joi, 5 septembrie, in centrul capitalei afgane Kabul, aproape de cartierul general al .

Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley. Nu i-as zice nu!

Multa lume ii aduce impreuna, ba chiar ii vede intr-o relatie mai mult decat una profesionala. Care este adevarata legatura dintre Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Serialul de comedie Las Fierbinti a avut un episod in care Gianina .

Care este noua conducere a Camerei Deputatilor. USR a obtinut de la PSD un post de vicepresedinte, iar ProRomania - de secretar

Noua componenta a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru sesiunea parlamentara care a inceput luni si se va incheia in 31 decembrie a fost aprobata luni de plen. Noutatea este ca USR va avea un post de vicepresedinte al acestui for, post ocupat pana acum de Eugen Nicolicea de la PSD, iar partidul lui Victor Ponta va avea o functie de secretar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )