Libnet.ro
UNICEF

01:05

House of Cards iti aduce in ultimul sezon o familie bogata si controversata

Playtech Playtech,
House of Cards iti aduce in ultimul sezon o familie bogata si controversata

Anul acesta Netflix va lansa si ultimul sezon din House of Cards. Productia care ti-a aratat viata politica americana mai are o surpriza pe final. Actorii Diane Lane si Greg Kinnearvor interpreta rolurile fratilor Annette si Bill Shepherd. Acestia au mostenit Shepherd Unlimited, un conglomerat industrial care a fost fondat de o familie extrem de []. continuă pe Playtech

Game of Thrones, ultimul sezon, apare in primul trailer ca sa stii ce astepti

Dupa o perioada de balbaiala si secretomanie din partea HBO, stim ca noul sezon, si ultimul, din Game of Thrones va fi lansat in 2019, in primavara. Acum avem si primele imagini. Ultimul sezon din Game of Thrones incheie o serie de un succes imens. Fie c-a fost piratat serialul, fie c-a fost urmarit pe [].

HBO a prezentat primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones: Urmeaza ceva extraordinar! VIDEO

HBO a prezentat, in sfarsit, cateva secvente din ultimul sezon al serialului Game of Thrones/Urzeala tronurilor, in care apar personajele centrale Jon Snow, Daenerys Targaryen si Cersei Lannister.

Game of Thrones. HBO a prezentat primele imagini din ultimul sezon al serialului

HBO a prezentat, duminica seara, dupa finalul serialului Obiecte ascutite/ Sharp Objects, productiile care vor avea premiera toamna aceasta si anul viitor, iar intre ele, primele imagini din ultimul sezon al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )