Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi detalii despre cele trei telefoane pe care Apple le va lansa anul acesta

Playtech Playtech,
Noi detalii despre cele trei telefoane pe care Apple le va lansa anul acesta

Foarte multi fani ai Apple asteapta cu nerabdare sa vada ce telefoane va lansa Apple anul acesta. Nu vor mai trebui sa mai astepte mult, insa pana atunci pot citi despre cum vor arata noile iPhone-uri. O sursa din interiorul Apple a confirmat ca acesta este anul S-ului, facand referire la faptul ca noile telefoane []. continuă pe Playtech

Fifor:Fortele Navale se pregatesc sa finalizeze conceptia legata de cele trei submarine pe care Armata le vrea n dotarea sa

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat sambata ca Fortele Navale se pregatesc sa finalizeze conceptia legata de cele trei submarine pe care Armata Romaniei le doreste in dotarea sa, transmite Agerpres.

Ninja Warrior de la PRO TV ARUNCA iN AER piata media din Romania: Cine sunt cele trei vedete care au facut ANUNTUL BOMBA!

PRO TV aduce in Romania Ninja Warrior, un show care a devenit un adevarat fenomen la nivel mondial. Cei care vor comenta fiecare moment al competitieisunt Costi Mocanu, Daniel Nitoiu si Raluca Aprodu,.

Noi detalii despre accidentul in care un politist iesean si-a pierdut viata. Agentul, aflat in timpul unei misiuni, consumase alcool

Angajatii Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi sunt in stare de soc, dupa ce unul din colegii lor de la Canisa a decedat in timpul unei misiuni.

Noi detalii despre accidentul in care un politist iesean si-a pierdut viata. Agentul, aflat in timpul unei misiuni, consumase alcool inainte de a se urca la volan

Angajatii Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi sunt in stare de soc, dupa ce unul din colegii lor de la Canisa a decedat in timpul unei misiuni.

Codrin Stefanescu, noi detalii despre nunta lui Dragnea Jr.: Nu s-a pus la cale nicio strategie, strategia o avem deja

Codrin Stefanescu sustine ca la nunta fiului lui Liviu Dragnea, nu s-a pus la cale o strategie referitoare la presedintele Klaus Iohannis. Stefanescu a precizat ca la nivelul partidului exista deja o.

Noi informatii despre demisia regizorului Danny Boyle: producatorii ar fi vrut sa-l omoare pe James Bond in urmatorul film

Danny Boyle nu va mai regiza urmatorul film al francizei James Bond, in urma unor neintelegeri ce au aparut pe partea de creatie. Potrivit unor noi informatii, motivul demisiei sale ar fi viziunea diferita dintre producatori si scenaristi in ceea ce priveste soarta agentului 007.

Noi dezvaluiri despre incendiul devastator de la Oradea

Reprezentantii ISU, ai Prefecturii Bihor si ai Primariei fac declaratii despre incendiul cumplit din Oradea, acolo unde Palatul Episcopiei Greco-Catolice a fost distrus de flacari. Stire in.

Business report: Puterea de cumparare la nivel de oras - Bucurestiul devanseaza Budapesta dar se plaseaza n urma Brasovului; Trei argumente care demonteaza mitul razboiului economic declansat de Vest mpotriva Romniei; si revine Tarom? La sase luni, are c

Situatie fara precedent in Romania: Lipsesc un milion de angajati. Avem o tara care ofera mii de locuri de munca, dar am ajuns in situatia in care nu are cine sa le ocupe. Somajul care a ajuns. Codul Fiscal: Propunerile mediului de afaceri si lunga lista de probleme sensibile a Fiscului. Actualul Cod Fiscal impune, ca urmare a excesului de zel al MFP, praguri de mai multe ori mai mici de deducere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )