Libnet.ro
UNICEF

12:15

Qualcomm va lansa cel mai puternic procesor pentru telefoanele mobile, destinat echiparii terminalelor 5G

Adevărul Adevărul,
Qualcomm va lansa cel mai puternic procesor pentru telefoanele mobile, destinat echiparii terminalelor 5G

Desi nu a facut publice toate detalii tehnice, Qualcomm a prezentat principalele atuuri ale chipset-ului Snapdragon 855, in frunte cu suportul 5G. continuă pe Adevărul

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Ioan Andone, despre grupa pentru EURO 2020: Cred ca n cel mai fericit caz terminam pe trei. Din pacate ne departam de lumea buna a fotbalului

Ioan Andone a declarat, duminica, pentru News. ro, ca grupa in care va evolua Romania in preliminariile Campionatului European este foarte dificila si dupa parerea sa tricolorii se vor clasa in cel mai fericit caz pe locul trei.

Pretul petrolului, la cel mai scazut nivel al ultimelor 13 luni

Federatia Rusa, al treilea cel mai mare producator de petrol din lume, ia in calcul reducerea productiei in tandem cu Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC), dar inca poarta discutii cu Arabia Saudita pentru stabilirea momentului de la care vor incepe taierile din productie, dar si stabilirea volumului acestora, scrie Reuters.

Ana Blandiana: Anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta

Scriitoarea Ana Blandiana sustine ca anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta, puterea avand ca singur obiectiv demantelarea statului de drept pentru a-si asigura astfel confortul delicventei.

SFANTUL NICOLAE. De ce este SFANTUL NICOLAE cel mai popular dintre sfintii de la noi

Sfantul Ierarh Nicolae este cel mai cunoscut si mai iubit sfant al Bisericii noastre. Este cinstit pe 6 decembrie. Sfantul Nicolae s-a nascut in jurul anului 270, in localitatea Patara, din parinti.

FOTOGALERIE Cum arata cel mai mare centru de inginerie al Facebook din afara Americii - Culori vii, arta moderna si sali de sedinte cu nume inedite

Facebook are la Londra cel mai mare centru de inginerie din afara SUA, intr-o cladire cu sapte niveluri si extrem de multe culori in interiorul creat de o echipa condusa de celebrul Frank Gehry. Tevi pe dinafara, opera de arta din mii de carti, o cantina uriasa, pereti cu plante naturale si sali cu nume amuzante, sunt cateva dintre lucrurile din interior. in articol puteti vedea cum arata centrul unde lucreaza 1. 000 de oameni din cateva zeci de tari si ce se intampla acolo.

Cel mai bine PLATIT vlogger din LUME are SAPTE ani: A castigat 22 de milioane de dolari din canalul de YouTube numai anul trecut

Un baiat de sapte ani a castigat 22 de milioane de dolari anul trecut, devenind cel mai bine platit vlogger din lume. Ryan are un canal de Youtube numit ToysReview, in care face recenzii celor mai noi jucarii.

Editorial: Cum am petrecut cel mai frumos 1 Decembrie, in anul dezbinarii. Zbuciumul secolului brazdat in Romania nu va fi fost in zadar

Stiu ca fac nota discordanta cu toti cei care spun ca Centenarul i-a lasat rece, ca e cel mai greu si trist an din istoria recenta, ca nu avem motive sa sarbatorim in timp ce PSD distruge tara. Stiu ca nu a fost la moda anul asta sa dai checkin la Alba.

A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

UPDATE A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )