Libnet.ro
UNICEF

14:00

Toamna jocurilor. Care sunt cele mai importante titluri care se vor lansa in ultima treime a lui 2019

Adevărul Adevărul,
Toamna jocurilor. Care sunt cele mai importante titluri care se vor lansa in ultima treime a lui 2019

Anul 2019 ne-a oferit deja cateva titluri excelente, precum Metro:Exodus, noul joc din seria Mortal Kombat sau Days Gone. Cea mai buna parte a anului in materie de gaming vine insa abia acum. continuă pe Adevărul

24 IT. Galaxy Note 10 a ajuns in Romania! Care sunt cele mai bune imbunatatiri ale telefonului

Este oficial: Galaxy Note 10 a ajuns si in Romania. Noua serie marcheaza doua premiere si numeroase imbunatatiri mai ales pe componenta video. Efectul bokeh, de profunzime iubit la fotografii este.

CU CELE MAI IMPORTANTE PREVEDERI DIN OUG 114 TOPITE BET evolueaza peste asteptarile pietei si urca cu 25%, in 2019

Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), a marcat un avans de circa 25% in acest an intervalul 31 decembrie - 27 august 2019), perioada in care executivul a topit cele mai importante prevederi ale Ordonantei de Urgenta a Guvernului 114, care au cauzat prabusirea cotatiilor principalilor emitenti de la bursa noastra la finele anului anterior, cel mai sever soc aparut din pricina unor cauze interne pe care BVB l-a cunoscut in cei peste 23 de ani de la reinfiintarea sa din 1995.

De ce mareste Ministerul Educatiei taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate Daniel Breaz: Sunt cele mai mici taxe din Europa

Ministerul Educatiei vrea sa mareasca taxele pentru echivalarea studiilor in strainatate, arata un proiect pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei. Daca in prezent taxa pentru recunoasterea sau echivalarea studiilor preuniversitare si universitare este de 50 de lei, dupa aprobarea proiectului aceasta taxa va fi de 100 de lei. De asemenea, se va mari si costul vizarii actelor de la 20 de lei cat e in prezent la 50 de lei.

Mii de elevi care invata in cele mai periculoase cartiere din Bucuresti primesc ceasuri cu buton de panica, pentru caz de pericol

De la toamna, elevii de gimnaziu din sectroul 5 al Capitalei vor putea fi monitorizati de parinti cu ajutorul unui ceas inteligent. Gadgetul, care va fi distribuit gratuit in scoli, va avea un buton de panica, .

Cele mai ciudate mituri despre caini. Al treilea o sa va surprinda

Poti sa le spui legende, mituri sau povesti de baba veche, insa nu le numi adevaruri, pentru ca nu sunt. Astazi demontam cele mai populare mituri despre caini.

Ingredientul pe care il gasim in majoritatea produselor din magazine. Cat este de nociv acest ulei

Cel mai nesanatos aliment din lume zace linistit pe rafturile magazinelor. Din pacate, majoritatea romanilor au la cunostinta faptul ca nu este atat de daunator precum se spune si il consuma zilnic. De ce lucru ar trebui sa se fereasca toti romanii? Ai putea lejer sa-l inlocuiesti. Care sunt cele mai sanatoase alternative? Cel mai .

Cum poti elimina pesticidul de pe fructe si legume. Bicarbonatul de sodiu face procedura mai usoara

Ca sa poti scapa de pesticidul de pe fructe si legume care este extrem de toxic, iata o metoda eficienta cu bicarbonat de sodiu! Care sunt cele mai contaminate produse pe care le gasesti pe piata, conform unui studiu realizate de catre EWC? Cum poti sa le cureti eficient? Cum poti scapa de pesticidul de .

Are 16 ani si poarta masura 57 la pantofi: povestea tanarului care detine recordul pentru cele mai mari picioare din lume

Are 16 ani si 57 numarul la pantofi. Adolescentul german a primit titlul de omul cu cele mai mari picioare din toata lumea.

Furturi in valoare de 4,26 mld. de dolari de pe platformele de tranzactionare a criptomonedelor: care au fost cele mai afectate companii

Anul 2019 a fost unul extrem de roditor pentru o mare parte dintre criminalii cibernetici care si-au indreptat atentia catre industria criptomonedelor, lasand mii de clienti ai platformelor de tranzactionare fara activele digitale.

Cele mai bune bancuri cu pescari. Ce zice o blonda cand este prinsa la pescuit fara permis

Glumele despre pescari starnesc mereu hohote de ras, iar pe seama acestora circula multe bancuri pe internet. Iata o selectie cu cele mai bune glume care ii au in prim plan pescarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )