Libnet.ro
UNICEF

12:30

Topul celor mai rapide telefoane iti arata de ce Xiaomi face o treaba grozava

Playtech Playtech,
Topul celor mai rapide telefoane iti arata de ce Xiaomi face o treaba grozava

Cei de la AnTuTu si-au facut un obicei din a lansa un clasament cu cele mai rapide telefoane testate in ultimele 30 de zile, iar clasamentul pe februarie introduce un Xiaomi in pozitia de. continuă pe Playtech

Caminele studentesti, pe locul 2 in topul celor mai mari mineri de criptomonede

Campusurile universitare se situeaza pe locul doi in topul celor mai mari mineri de criptomonede, cu la 22%, dupa sectorul energetic si al utilitatilor - cu aproximativ 34%, potrivit unui studiului realizat de compania de tehnologie Cisco, publicat in PCMag.

Topul celor mai amuzante zodii

Nu fac nimic altceva decat sa acapareze atentia oriunde ar merge. Iar glumele lor reusesc sa stranga oamenii ca la teatru. Le place sa fie in centrul atentiei si nu au nicio problema sa se manifeste in toata splendoarea lor pe scena.

Care este producatorul celor mai performante navete plastic pentru industria alimentara (P)

Industria alimentara, datorita sigurantei consumatorilor, este un domeniu in care respectarea celor mai stricte norme de transport, depozitare, refrigerare si igiena sunt obligatorii. Fiecare detaliu al lantului.

Uber si Lyft vor acorda bonusuri in numerar celor mai activi soferi

Uber Technologies si Lyft intentioneaza sa ofere celor mai activi soferi bonusuri in numerar, cu optiunea de a cumpara actiuni in cadrul ofertelor publice initiale pentru listarea la bursa de pe Wall Street, initiative indraznete de a imbunatati relatiile cu acestia, transmite Reuters, .

Tara in care toti adultii au telefoane iti arata cat de departe suntem de lumea buna

Daca in Romania multe comunitati sunt subdezvoltate, exista o tara in care toate persoanele adulte detin un telefon mobil. 95% dintre acesti cetateni au smartphone-uri. La nivel mondial, peste cinci miliarde de persoane detin un telefon mobil si mai mult de jumatate dintre acestea au un smartphone. in Coreea de Sud, insa, toti cetatenii adulti [] .

Topul Forbes al celor mai bogati oameni. Ce loc ocupa singurul roman

Ion Tiriac este singurul roman inclus in cea mai recenta editie a topului miliardarilor, publicat marti de revista americana Forbes, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, care il plaseaza pe locul 1. 818 la.

Cea mai tanara miliardara din lume are doar 21 de ani si iti arata modul inedit prin care face bani noua generatie

La frageda varsta de 21 de ani, Kylie Jenner a intrat in clasamentul Forbes ca fiind cea mai tanara miliardara din toate timpurile. Desi are o gramada de activitati care au facilitat.

O vedeta de la Hollywood l-a detronat pe Mark Zuckerberg in topul celor mai tineri miliardari. Tanara are doar 21 de ani

Kylie Jenner tocmai a facut istorie devenind cea mai tanara miliardara din lume. La numai 21 de ani, Kylie Jenner a reusit sa stranga o avere de peste un miliard de dolari cu ajutorul cosmeticelor sale. Ea.

Cum arata trailerele celor mai asteptate filme ale urmatoarelor luni (VIDEO)

Au fost lansate trailerele mai multor filme care urmeaza sa apara in lunile urmatoare, majoritatea in primavara aceasta, printre titlurinumarandu-seHellboy, X-Men: Dark Phoenix sau The Man Who.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )