Libnet.ro
UNICEF

11:02

Elon Musk trimite oameni in spatiu pentru prima data: unde poti vedea live lansarea rachetei SpaceX

Playtech Playtech,
Elon Musk trimite oameni in spatiu pentru prima data: unde poti vedea live lansarea rachetei SpaceX

Pentru prima data in istoria sa, SpaceX lanseaza in spatiu o racheta cu echipaj. Doi astronauti NASA vor calatori cu un Falcon 9 pana la Statia Spatiala Internationala. Marti, 27. continuă pe Playtech

O aeronava israeliana a aterizat in Turcia, pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010.

O aeronava din Israel a aterizat in Turcia pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010, transmite dpa din Tel Aviv.

Germania este in recesiune pentru prima data dupa anul 2009

O scadere a investitiilor, a consumului privat si a exporturilor au impins economia germana in reces.

Aparitie neasteptata pe o strada din Campia Turzii: Este pentru prima data cand ne confruntam cu o asemenea problema (VIDEO)

Aparitie total neasteptata pe o strada din Campia Turzii, din judetul Cluj. Mai multi tineri, care se aflau intr-o masina, au zarit pe strada un pui de urs, care se ratacise de mama sa.

Elon Musk si Grimes s-au razgandit si au schimbat numele ciudat al bebelusului lor

La inceputul lunii mai, Elon Musk si artista Grimes au deveni parinti, iar numele care l-au ales initial pentru bebelusul lor a fost unul cu totul si cu totul bizar. Pe linga litere si cifre, numele copilului.

Elon Musk si Grimes au schimbat numele bebelusului Cum se numeste acum X a A-12 Musk

Fondatorul si CEO-ul SpaceX Elon Musk a anuntat mai devreme in cursul lunii ca fiul sau si al cantaretei Grimes se numeste X a A-12 Musk , insa destul de rapid au aparut si speculatiile ca numele neobisnuit ar putea incalca legea din California, unde cuplul locuieste, relateaza CNN.

Elon Musk si cantareata Grimes s-au conformat legii californiene si au modificat numele fiului lor

Cantareata americana Grimes si antreprenorul Elon Musk au schimbat recent numele fiului lor pentru a fi in conformitate cu legea din California.

Cum am putea ajunge sa comunicam doar prin telepatie. Proiectul desprins din filmele SF marca Elon Musk

Elon Musk vrea sa dea viata unui proiect desprins parca din filmele SF. Faimosul om de afaceri este convins ca va revolutiona omenirea si va schimba modul in care comunicam.

VIDEO Cursa inedita pe strazileunui orasel din Cluj: pui de urs urmarit cu masina de cativa tineri. Prima data cand ne confruntam cu o astfel de problema

Un urs a fost filmat sambata seara pe strazile din Campia Turzii, judetul Cluj. Este prima data cand autoritatile se confrunta cu o asemenea problema. Politistii au cautat toata noaptea ursul, dar nu l-au gasit.

Descoperirea uluitoare care adanceste misterul manuscriselor de la Marea Moarta. Prima data am crezut ca nu vad bine

O descoperire recenta a cercetatorilor britanici schimba tot ce se stia despre o parte dintre enigmanticele manuscrise aflate in custodia Universitatii Manchester. Pentru oamenii de stiinta care se ocupa de ele, surpriza a fost totala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )