Libnet.ro
UNICEF

15:45

GOOGLE implineste 21 de ani. Doodle special pentru motorul de cautare

Antena3 Antena3,
GOOGLE implineste 21 de ani. Doodle special pentru motorul de cautare

Motorul de cautare Google aniverseaza, vineri, 21 de ani de la lansare, iar creatorii acestuia marcheaza momentul printr-un doodle special ilustrat cu un computer din perioada de inceput a internetului. continuă pe Antena3

Google implineste azi 21 de ani. Mesajul gigantului

Motorul de cautare Google implineste 21 de ani pe 27 septembrie 2019 si, cu aceasta ocazie, a transmis un mesaj utilizatorilor din lumea intreaga.

Google aniverseaza 21 de ani. Cine sunt oamenii care l-au creat si de ce

Prima pagina a Google e marcata cu un doodle special pentru aniversarea a 21 de ani. Dupa cum vezi, indiciul varstei e dat de data pusa pe doodle. Altfel, in urma cu 21 de ani, Google si.

GOOGLE. Google sarbatoreste 21 de ani de existenta cu un Google Doodle special

Google LLC este o corporatie americana multinationala care administreaza motorul de cautare pe Internet cu acelasi nume. A fost fondata in 1998 de catre doi doctoranzi de la Universitatea Stanford,.

GOOGLE sarbatoreste 21 de ani cu un Google Doodle special. Ce inseamna cuvantul Google

GOOGLE sarbatoreste 21 de ani cu un Google Doodle special. GOOGLEMotorul de cautare Google aniverseaza, vineri, 21 de ani de la lansare, iar creatorii acestuia marcheaza momentul printr-un doodle.

Motorul de cautare Google aniverseaza, vineri, 21 de ani de la lansare printr-un doodle special

Motorul de cautare Google aniverseaza, vineri, 21 de ani de la lansare, iar creatorii acestuia marcheaza momentul printr-un doodle special ilustrat cu un computer din perioada de inceput a internetului, scrie Agerpress.

Google, la ceas aniversar. Google Doodle special, la 21 de ani

Google aniverseaza ziua de nastere in fiecare an pe 27 septembrie. Astazi, compania marcheaza 21 de ani de existenta si o face cu un doodle special. in acest an, doodle-ul aniversar.

GOOGLE. Anunt important facut de Google in ziua in care implineste 21 de ani

Google a facut publice mii de videoclipuri denumite deepfake, trucaje hiperrealiste ce prezinta oameni care par ca fac sau ca spun anumite lucruri pe care nu le-au facut si nu le-au spus niciodata in.

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )