Libnet.ro
UNICEF

10:15

IMM Invest e, in sfarsit, functional: cate firme au cerut ajutor de la Guvern

Playtech Playtech,
IMM Invest e, in sfarsit, functional: cate firme au cerut ajutor de la Guvern

Site-ul IMM Invest, platforma pe care firmele se pot inregistra pentru a primi bani garantati de stat, a inceput cu stangul si a avut probleme inca de la lansare. intr-un final, pare ca a. continuă pe Playtech

IMM Invest se lanseaza marti. Unele firme au deja creditele pre-aprobate de catre banci. Cristian Paun: Procesul e atat de complex, incat poti sa fii primul la Fond si ultimul la banca

Antreprenorii ar trebui sa se duca mai intai la banca pentru a vedea daca se incadreaza la un credit prin programul IMM Invest, iar apoi sa se inscrie pe site-ul dedicat, sustine Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Potrivit acestuia, unele firme au facut asta si au creditele pre-aprobate de catre banci, acum urmand sa se inscrie pe site-ul https:www. imminvest. ro. Totusi, spune el, sunt banci care inca nu si-au facut produsul intern.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat deja platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

IMM Invest, primul program pentru intreprinderi mici si mijlocii care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit. Nancu: Peste 19.000 de firme au accesat azi platforma (VIDEO)

IMM Invest este primul program dedicat intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, care nu functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, a afirmat Dumitru Nancu, directorul general al Fondului.

Cand reporneste programul de creditare IMM Invest

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avansat, duminica, data aproximativa la care ar urma sa fie relansat programul de creditare pentru firme IMM Invest, dar a precizat ca abia luni va face anuntul sigur.

Florin Citu, despre inscrierile in IMM Invest: Avem un singur risc major - Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu. Cate cereri s-au depus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat marti, la o ora dupa deschiderea inscrierilor in programul IMM Invest, ca s-au depus deja 2. 500 de cereri de finantare si ca singurul risc major il reprezinta presedintele POSD, Marcel Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu.

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

IMM Invest, o noua incercare. Seful FNGCIMM: inscrierea printre primii nu garanteaza ca veti fi primul si la banca

Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), sugereaza firmelor sa nu se inghesuie pe site pentru a se inscrie in programul IMM Invest, deoarece acest lucru nu le garanteaza ca vor fi si primii serviti la banca.

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest, avand alocat un plafon de garantare de 1. 000 lei, se arata intr-un comunicat al companiei.

IMM Invest: Ce recomandari are Fondul de Garantare pentru antreprenorii care aplica

Fondul National de Garantare FNGCIMM) anunta ca platforma IMM Invest, deschisa pentru primirea aplicatiilor astazi, 28 aprilie ora 9:00, a inregistrat peste 7. 400 de cereri dupa 2 ore de la momentul in care a fost disponibila. De asemenea, autoritatea.

STS a preluat dezvoltarea, administrarea si gazduirea site-ului IMM Invest: Este permisa accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori

Site-ul programului de creditare IMM Invest, imminvest. ro, a fost preluat pentru dezvoltare, administrare si gazduire de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), potrivit unui comunicat remis marti HotNews. ro. STS spune ca decizia a fost luata in urma analizei realizate impreuna cu reprezentantii Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii si ca site-ul a fost reproiectat pentru a permite accesarea simultana a unui numar ridicat de utilizatori. Pana la ora aceasta 11:50) sunt peste 8. 400 de solicitari in platforma. Platforma initiala imminvest. ro a fost creata de ST Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )