Libnet.ro
UNICEF

23:15

Platforma care face ca masinile de interventie sa ajunga mai repede la tine

Playtech Playtech,
Platforma care face ca masinile de interventie sa ajunga mai repede la tine

Pentru ca echipajele de interventie trebuie sa ajunga rapid la tine trebuie sa existe un sistem informatic bine pus la punct care sa preia solicitarile si alertele. CAVI Share alert este o. continuă pe Playtech

De ce ti se pare ca timpul trece mai repede cand imbatranesti

Cred ca toti am avut impresia ca, odata cu inaintarea in varsta, timpul trece mai repede. Atunci cand te gandesti la copilarie, iti aduci aminte ca zilele parca nu se mai terminau. Aceasta nu este doar o impresie. intr-adevar, perceptia asupra timpului este accelerata pe masura ce inaintam in varsta. in acest sens, exista nenumarate [] .

Studiu: Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat toata Terra: ce consecinte are acest fenomen

Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat intreaga planeta Pamant, iar consecintele acestui fenomen se observa deja in biodiversitatea marina, agricultura si sanatate, arata un studiu international.

Un startup care face gradini de apartament a obtinut o finantare de 11 milioane de dolari

Un startup din Estonia, care face gradini si ferme de legume si zarzavaturi pentru apartamente si birouri, a obtinut o runda de investitii de 11 milioane de dolari de la un grup de investitori printre care se numara un lant de magazine Ikea si detinatorul brandurilor de electrocasnice Rowenta, Tefal si Moulinex.

Dan Voiculescu: Un trust de presa care face profit, care isi plateste toate impozitele poate oferi toata libertatea jurnalistilor sai. Cred in libertatea presei

Un trust de presa care face profit, care isi plateste toate impozitele poate oferi toata libertatea jurnalistilor sai, sustine Dan Voiculescu pe blogul sau. Am regasit, Pagina de media, un interviu.

Sonda Parker, dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare

Miturile se rescriu in aceste zile, cand ceara din aripile mitologicului Icar a fost inlocuita cu metalele speciale din componenta rachetelor spatiale. Sonda Parker, lansata in luna august de agentia spatiala americana, a devenit dispozitivul care s-a apropiat cel mai mult de Soare in intreaga istorie a omenirii, au anuntat luni inginerii de la NASA.

in cat timp vor ajunge romanii cu trenul de la Cluj la Viena: mai repede decat pana la Bucuresti

Compania feroviara de stat austriaca, osterreichische Bundesbahnen, va introduce din aceasta iarna trenuri directe din Viena catre Romania, acestea urmand sa ajunga in doua orase importante din vestul tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )