Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy Note 10 ar fi lansat in doua variante. Care e pentru tine

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 10 ar fi lansat in doua variante. Care e pentru tine

Dupa ce Samsung a lansat patru versiuni ale Galaxy S10, coreenii ar aduce si doua versiuni de Galaxy Note 10. Care sunt diferentele? Potrivit informatiilor scurse pe internet, Samsung vrea sa. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 10 ar fi veni in doua variante. Care e pentru tine

Dupa ce Samsung a lansat patru versiuni ale Galaxy S10, coreenii ar aduce si doua versiuni de Galaxy Note 10. Care sunt diferentele. Potrivit informatiilor scurse pe internet, Samsung vrea sa.

Cum va arata sistemul de camere foto de la Samsung Galaxy Note 10

Pe internet a aparut o imagine cu sistemul de camere de pe Samsung Galaxy Note 10, dar fanii nu sunt multumiti de rezultat. Utilizatorul de Twitter Ice universe, cunoscut in industrie pentru.

Samsung Galaxy S11 va fi performant si excelent pentru jocuri

Samsung Galaxy S11 va fi un telefon performant si ar putea fi ideal pentru cei care prefera jocurile mobile precum Fortnite sau PUBG. Abia a fost lansat Samsung Galaxy S10 si deja vorbim de.

OnePlus 7 Pro vs Samsung Galaxy S10+: Cine castiga batalia vitezei

OnePlus 7 Pro a fost indelung laudat pentru viteza pe care o are inca de la lansarea sa, care a avut loc in urma cu doua saptamani, iar cei de la PhoneBuff l-au pus la incercare impotriva lui Samsung Galaxy S10+, pentru a vedea care este cel mai rapid smartphone din lume.

Cele doua zile care au schimbat complet scena politica romaneasca. Ce urmeaza dupa era Dragnea?

26 si 27 mai, doua zile istorice pentru Romania. Duminica - alegeri cu prezenta record, un vot emotional, determinat de multa ura si dezbinare, a conturat noi forte politice pe scena romaneasca si a schimbat clasamentul preferintelor romanilor, la nici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )