Libnet.ro
UNICEF

19:00

Samsung Galaxy S10: cand se livreaza primele exemplare ale telefonului

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10: cand se livreaza primele exemplare ale telefonului

Samsung Galaxy S10 este un smartphone aniversar care se va comercializa in trei variante. Chiar daca nu a avut o conferinta de lansare, primele exemplare pot fi rezervate. Nu se intampla. continuă pe Playtech

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S10 si cat va fi cel mai scump model

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial pe 20 februarie. Ce te intereseaza, de fapt, e cand se lanseaza Samsung Galaxy S10 in magazine. Ei bine, avem o data cat de cat certa. Samsung.

Samsung Galaxy S10 colorat si ieftin. Cum arata cel mai accesibil S10

22 februarie este ziua cand Samsung anunta telefoanele din gama Samsung Galaxy S10. Pana cand lucrurile vor deveni oficiale ne bucuram de alte imagini si informatii care au aparut pe.

VIDEO Samsung Galaxy S10: tot ce stim despre el din clipuri de promovare

Daca tot ne apropiem cu pasi repezi de lansarea oficiala a noilor telefoane de top de la Samsung, sunt previzibile cateva teasere pentru a evidentia functii de top ale Samsung Galaxy S10,.

Surpriza Samsung pentru cel mai ieftin Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil si intr-o versiune mai ieftina. Va avea aproximativ acelasi design cu al modelelor premium, dar compromisurile sunt insemnate. Despre un Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10: ultimele detalii si informatii despre telefonul pliabil

Samsung Galaxy S10 impreuna cu iminentul telefon pliabil al sud coreenilor au fost niste secrete pastrate foarte ineficient de catre Samsung, iar noile informatii ajunse online reconfirma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )