Libnet.ro
UNICEF

19:17

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre ecranul telefonului

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10: noi detalii despre ecranul telefonului

Samsung Galaxy S10 se indreapta catre lansare, iar asta inseamna ca vom auzi din ce in ce mai multe despre viitorul telefon al sud-coreenilor. Samsung Galaxy S10 mai are cam doua luni pana. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa fie la doua, trei luni distanta de lansare, iar asta inseamna ca apar noi informatii despre telefon. Cu toate ca telefonul pliabil va debuta in 2019, vorbim.

Samsung Galaxy S10: prima imagine cu ecranul Infinity-O

Samsung Galaxy S10 se indreapta catre lansarea de la inceputul lui 2019, iar acum avem ocazia sa vedem prima imagine cu ecranul Infinity-O, care ar urma sa fie folosit pentru acesta. Ecranul.

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil si intr-o varianta speciala

Samsung Galaxy S10 se apropie cu pasi repezi de lansarea de la inceput de 2019, iar acum aflam un nou detaliu despre telefon. Samsung isi pune toate sperantele in Galaxy S10, alaturi de.

Samsung Galaxy S10 va avea si o varianta speciala cu ecran de 6,7 inci si sase camere - presa

La inceput de 2019 Samsung va lansa cea de-a zecea generatie a smartphone-ului de top Galaxy S si surse citate de Wall Street Journal spun ca va fi o diferenta mare fata de S9. Vor exista trei versiuni de S10, cu ecrane intre 5,8 si 6,4 inci. in plus, va exista si un model cu nume de cod Beyond X care va fi un concurent pentru iPhone XS si va fi cel mai sofisticat telefon Samsung de pana acum.

Noi detalii despre romanca impuscata mortal in Spania. Maria este o fosta campioana nationala de juniori la volei

Maria Marian, romanca de 29 de ani care a fost impuscata mortal in Spania, a fost campioana nationala de juniori la volei. Tanara a jucat pentru echipa din orasul sau natal, Sibiu. Maria facea.

Noi detalii despre fata batutain scara blocului.Tanara incepe sa isi aminteasca momentul atacului

Tanara de 20 de ani lovita cu salbaticie, sambata seara, intr-o scara de bloc din Alba Iulia, este internata in sectia de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si a inceput sa-si.

Samsung isi pune sperantele in Galaxy S10 si in telefonul pliabil

Samsung continua sa publice cifre impresionante in ceea ce priveste vanzarile de telefoane, dar situatia reala e ceva mai problematica de atat. De la un trimestru la altul, cifrele Samsung.

Cum va arata Samsung Galaxy Note 10 si cat de mare va fi display-ul sau

Daca abia s-au implinit trei luni de la lansarea flagship-ului curent al companiei din Coreea de Sud, Samsung Galaxy Note 9, un telefon excelent cu un display foarte ofertant, ai fi tentat sa spui ca lumea vorbeste despre urmatorul terminal din gama Galaxy S.

eMAG vine cu super oferta la cel mai tare telefon Samsung

Samsung Galaxy A9 a fostanuntat in Romania la inceputul lunii noiembrie. Acum, e listat de Digi Mobil si eMAG. Pretul e foarte bun pentru ce ofera telefonul si chiar te-ar putea interesa.

TRAGEDIE la Exatlon! Trupul vedetei a cedat! Detalii despre ACCIDENTUL teribil! Din pacate emisiunea...

Ionut Sugacevschi a facut in premiera declaratii teribile despre experienta de la Exatlon 2, in calitate de antrenor al Razboinicilor. El si-a exprimat parerea despre accidentarile si abandonarile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )