Libnet.ro
UNICEF

09:15

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre telefonul 5G

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10: noi detalii despre telefonul 5G

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare si stim din ce in ce mai sigur ca una dintre variantele telefonului va fi disponibila si cu suport 5G. Samsung Galaxy S10 mai are cam doua luni pana. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10: cat de mare va fi perforatia din display

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare, de care ne mai despart aproximativ doua luni, iar acum aflam un nou detaliu despre ecranul telefonului. Samsung a prezentat la conferinta dezvoltatorilor.

Samsung Galaxy S10 Lite si Plus sunt confirmate de acest benchmark

Samsung Galaxy S10 nu va fi lansat decat peste cateva luni, dar deja s-au strans suficiente zvonuri cat sa ne facem o idee despre ce va avea nou. Samsung Galaxy S10, in versiune Lite si Plus,.

Cum o sa arate Samsung Galaxy S10: trei camere si ecran imens perforat

Samsung Galaxy S10 va fi lansat abia in primavara lui 2019, dar pana atunci s-au adunat suficiente informatii ca sa ne facem o idee despre cum va arata. Acestea sunt, deocamdata, cele mai.

Acel Samsung Galaxy S10 pe care n-o sa pui mana in Romania

Samsung Galaxy S10 va fi cel mai asteptat telefon al companiei, dar si cel care va avea cele mai multe versiuni. Previzibil sau nu, in Romania n-o sa ai acces la toate. Din noiembrie stim ca.

Samsung Galaxy S10 va imprumuta o functie de la Huawei

Pe piata telefoanelor mobile, e din ce in ce mai greu sa fii original, iar cum producatorii se inspira mereu unii de la altii, asa ar putea face si Samsung Galaxy S10. Pana la.

Samsung Galaxy M10 si M20 se apropie de lansare

Samsung Galaxy M10 si M20 inca nu au fost confirmate oficial de catre companie, insa zvonurile arata ca cele doua telefoane se apropie de lansare. Samsung a tratat cu oarecare indiferenta.

Bursucu S-A SINUCIS! SOC urias in Romania! Detalii despre TRAGEDIE

Vestea a picat ca un trasnet peste cei apropiati! Bursucu s-a sinucis! Este vorba despre un tanar de doar 17 ani, din Brasov, care a decis sa-si puna capat zilelor chiar cu arma de vanatoare a tatalui sau.

Ministrul Justitiei, noi precizari despre amnistie si gratiere

Update:Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi precizari despreOUG pe amnistie si gratiere. Toader a prcizat ca nu vrea ca afirmatiile sale sa fie scoase din context si sa rezulte altceva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )