Libnet.ro
UNICEF

08:30

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre viitorul flagship

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10: noi detalii despre viitorul flagship

Samsung Galaxy S10 ar trebui sa fie la doua, trei luni distanta de lansare, iar asta inseamna ca apar noi informatii despre telefon. Cu toate ca telefonul pliabil va debuta in 2019, vorbim. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10: prima imagine cu ecranul Infinity-O

Samsung Galaxy S10 se indreapta catre lansarea de la inceputul lui 2019, iar acum avem ocazia sa vedem prima imagine cu ecranul Infinity-O, care ar urma sa fie folosit pentru acesta. Ecranul.

Noi detalii despre fata batutain scara blocului.Tanara incepe sa isi aminteasca momentul atacului

Tanara de 20 de ani lovita cu salbaticie, sambata seara, intr-o scara de bloc din Alba Iulia, este internata in sectia de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si a inceput sa-si.

Samsung isi pune sperantele in Galaxy S10 si in telefonul pliabil

Samsung continua sa publice cifre impresionante in ceea ce priveste vanzarile de telefoane, dar situatia reala e ceva mai problematica de atat. De la un trimestru la altul, cifrele Samsung.

Cum va arata Samsung Galaxy Note 10 si cat de mare va fi display-ul sau

Daca abia s-au implinit trei luni de la lansarea flagship-ului curent al companiei din Coreea de Sud, Samsung Galaxy Note 9, un telefon excelent cu un display foarte ofertant, ai fi tentat sa spui ca lumea vorbeste despre urmatorul terminal din gama Galaxy S.

eMAG vine cu super oferta la cel mai tare telefon Samsung

Samsung Galaxy A9 a fostanuntat in Romania la inceputul lunii noiembrie. Acum, e listat de Digi Mobil si eMAG. Pretul e foarte bun pentru ce ofera telefonul si chiar te-ar putea interesa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )