Libnet.ro
UNICEF

11:15

Samsung Galaxy S10, in pozele de care aveai nevoie ca sa stii daca-l vrei

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10, in pozele de care aveai nevoie ca sa stii daca-l vrei

Samsung Galaxy S10 a aparut in: informatii neoficiale, poze neoficiale si chiar intr-un video in care a fost prezentata o macheta. E in regula, acum vedem si cum e in realitate prin. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 va avea casti de care chiar ai nevoie si nu doar atat

Poate ca visezi la lumea fara fire, poate ca nu, dar cert e ca modelele clasice de casti sunt pe cale de disparitie. Chiar daca Samsung Galaxy S10 va pastra mufa pentru ele, a pregatit o.

Samsung Galaxy S10: Care este cea mai importanta schimbare pe care o pregatesc sud-coreenii

Samsung Galaxy S10 este unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile ale lui 2019. Acesta se va lansa pe data de 20 februarie, urmand sa ajunga pe rafturile magazinelor in lna martie.

VIDEO Cum o sa arate Samsung Galaxy S10 cand o sa pui mana pe el

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat peste doua saptamani, dar pana atunci iti poti face deja o idee despre cum va fi sa-l folosesti. Pe masura ce tot mai multe informatii au ajuns pe.

Samsung Galaxy S10: Noi imagini cu casti wireless, noi zvonuri privind varful de lance

In doar cateva saptamani, Samsung va dezvalui Galaxy S10, iar WALL-STREET. ro va transmite cele mai noi detalii chiar de la Barcelona, de la IMWorld, evenimentul unde vor fi anuntate toate detaliile despre varful de lance al Samsung. Pana atunci insa,.

Samsung Galaxy S10 va avea un ecran fenomenal

Seria de gadgeturi Samsung Galaxy S10 se anunta a fi una spectaculoasa si va include cate un gadget interesant pentru fiecare posibil client. La fel ca in ultimii ani, iminenta lansare a unui.

Noile detalii despre Galaxy S10 iti fac asteptarea si mai grea

Seria de gadgeturi Galaxy S10 se anunta a fi una spectaculoasa si va include cate un gadget interesant pentru fiecare posibil client. La fel ca in ultimii ani, iminenta lansare a unui.

TEST Samsung Galaxy Watch Acel ceas care merge cu Android si iPhone

Mi-a placut Samsung Galaxy Watch inca de cand l-am vazut prezentat la inceput de august, alaturi de Samsung Galaxy Note 9. Tocmai de-asta n-a fost prea greu sa ma las convins sa port.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )