Libnet.ro
UNICEF

13:45

Samsung te scapa de Bixby: ce trebuie sa stii despre cea mai asteptata actualizare

Playtech Playtech,
Samsung te scapa de Bixby: ce trebuie sa stii despre cea mai asteptata actualizare

Oficialii Samsung s-au dat batuti si nu te mai forteaza sa folosesti butonul de pe lateralul terminalelor Galaxy S si Galaxy Note pentru apela Bixby. in conferinta de lansare a Galaxy S10,. continuă pe Playtech

Cea mai ieftina Tesla, disponibila pentru achizitie: ce trebuie sa stii despre Model 3 de 30.000 de euro

La aproape doi ani de la lansarea oficiala a Model 3, Tesla a decis sa vanda versiunea cea mai ieftina a autoturismului. Este vorba de varianta de 30. 000 de euro. Cu cativa ani inainte de.

MASA ROTUNDA ROMEPS / RADU COSTAN, HIRSCH POROZELL: Polistirenul expandat, cea mai eficienta solutie de izolare termica

Polistirenul expandat reprezinta cea mai eficienta solutie de izolare termica a cladirilor, potrivit domnului Radu Costan, director de marketing la compania Hirsch Porozell, care precizeaza: Atunci cand termoizolam cladirile cu polistiren expandat urmarim confortul termic - sa fie caldura iarna si racoare vara. Mai urmarim si costurile lucrarii de termoizolatie, care trebuie sa fie reduse - atat costurile initiale, de realizare a izolatiei, cat si cele ulterioare, de exploatare a locuintei gaz, curent electric, lemne etc).

VIDEO Australia a avut parte de cea mai calduroasa vara din istorie

Australia a avut parte de cea mai calduroasa vara de cand sunt inregistrate astfel de date, conform Biroului pentru Meteorologie, relateaza BBC.

Sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani

In noaptea de 4/5 martie 2000, sase detinuti din Penitenciarul Colibasi au reusit cea mai spectaculoasa evadare din Romania ultimilor ani. Prizonierii au taiat gratiile de la grilajul de siguranta, au.

Succes cu gust amar. Banca Transilvania a detronat BCR si a devenit cea mai mare banca din Romania

Banca Transilvania a devenit cea mai mare banca din Romania, dupa nivelul activelor, detronand BCR, arata datele pe 2018 publicate de cele doua institutii financiare. Aceasta victorie are un gust amar, insa, in contextul in care Guvernul a decis la finalul anului trecut sa taxeze bancile dupa nivelul activelor.

HOROSCOP. Cea mai norocoasa zodie este, fara niciun dubiu, aceasta!

Stim deja ca norocul ni-l facem singuri in mare parte, insa exista si acel dram asupra caruia nu avem nicio putere. Te-ai intrebat vreodata care este cea mai norocoasa zodie? Desi fiecare semn astrologic are.

CALIN NISTOR: DNA este cea mai afectata institutie de OUG 7

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG 7/2019, care a modificat legile Justitiei, considera procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

VIDEO Siegfried Muresan: Cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta n procesul de desemnare a Procurorului sef european

Audierea Laurei Codruta Kovesi si cele doua voturi din Parlamentul European sunt de departe etapa cea mai importanta din tot procesul de selectie a procurorului sef european, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, europarlamentarul liberal Siegfried Muresan.

Romania este cea mai productiva tara din lume. Motivul trist care a dus la aceasta performanta

Romania are cea mai mare productivitate dintre economiile dezvoltate din lume, dar aceasta performanta a fost atinsa dintr-un motiv trist: numarul masiv al romanilor care au emigrat.

Seful DNA: Directia Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG care modifica legile justitiei / Sunt n pericol dosare

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de Ordonanta de Urgenta care a modificat din nou legile Justitiei, in conditiile in care doua sectii importante raman fara conducere pentru ca nu mai sunt permise delegarile pe functii, astfel ca nu va mai avea cine sa verifice rechizitoriile si vor fi afectate unele dosare, a declarat, miercuri, procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )