Libnet.ro
UNICEF

15:00

Space X nu se lasa: cand reia NASA cea mai importanta lansare

Playtech Playtech,
Space X nu se lasa: cand reia NASA cea mai importanta lansare

Ziua de miercuri, 27 mai, se anunta una istorica pentru Space X si NASA. Ar fi fost prima misiune in spatiu cu echipaj uman realizata de Agentia Spatiala Americana in parteneriat cu o. continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

FOTO Cea mai mica plaja din lume. Cum arata paradisul creat de natura intr-o zona turistica spectaculoasa

O plaja spectaculoasa din nordul Spaniei este considerata a fi cea mai mica din lume, avand doar 40 de metri lungime.

Vanzarile supermarketurilor britanice au inregistrat in perioada restrictiilor cea mai mare crestere din ultimii 25 de ani

Vanzarile supermarketurilor britanice au inregistrat in perioada restrictiilor impuse de guvern pentru limitarea extinderii noului coronvirusului cea mai mare crestere a vanzarilor din ultimii 25 de ani, de 14,3%, potrivit datelor publicate miercuri de firma de cercetare a pietei Kantar.

ALERTA METEO: Ploi, grindina, descarcari electrice si vijelii, pana duminica seara, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca, pana duminica seara, cea mai mare parte a tarii va fi afectata de ploi, caderi de grindina, descarcari electrice si vijelii.

Coreea de Sud a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri din ultimele 50 de zile

Coreea de Sud a inregistrat miercuri cea mai mare crestere a numarului de cazuri din ultimele 50 de zile, iar unele dintre acestea au fost legate de sosirile internationale.

Extinctia dinozaurilor: Asteroidul fatal a urmat cea mai periculoasa traiectorie posibila (studiu)

Faimosul asteroid considerat partial vinovat de extinctia dinozaurilor a urmat cea mai periculoasa traiectorie posibila pentru a acoperi intreaga planeta sub un nor dens de gaze si praf, au dezvaluit autorii unui studiu publicat marti in Nature Communications, informeaza AFP.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Bucuresti - cea mai dinamica piata din ECE pe piata spatiilor industriale si logistice

Stocul spatiilor industriale si logistice din Bucuresti s-a dublat in intervalul 2015-2020, capitala Romaniei fiind cea mai dinamica piata din regiunea Europei Centrale si de Est in intervalul analizat, capatand amploarea unui pol logistic regional, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Medic roman: in R. Moldova a fost cea mai grea experienta din viata mea

Giorgiana Matei este unul dintre medicii romani care s-au oferit sa plece in misiunea de ajutor trimisa de Romania in Republica Moldova. Medic la SMURD Iasi, ea a povestit, la Digi24, ca ceea ce a vazut in cele doua saptamani petrecute la Chisinau a fost cea mai grea experienta din viata sa.

Bucuresti - cea mai dinamica piata logistica

Stocul spatiilor industriale si logistice din Bucuresti s-a dublat in intervalul 2015 - 2020, capitala Romaniei fiind cea mai dinamica piata din regiunea Europei Centrale si de Est in intervalul analizat.

Business report: Romania, tara din UE cu cea mai mica pondere a angajatilor care au lucrat de acasa din cauza Covid-19; Allianz Tiriac, amendata pentru prima oara in istorie

Profit. ro: Bursa romaneasca, la cele mai ridicate valori post-COVID * Wall-Street. ro: Kandia - Mediul privat este singurul care suporta costul crizei. Suntem discriminati * Curs de guvernare: Romania, statul cu cea mai mica pondere a angajatilor care au lucrat de acasa din cauza Covid-19 * Adevarul: Produsele made in Romania devin mai atractive in pandemie * Economica. net: Allianz Tiriac, amendata pentru prima oara in istorie * Libertatea: eJobs - Un milion de aplicari pentru locuri de munca in ultima luna * Auto Bild: Cu noul RCA s-ar putea sa-ti repari masina cu bani de acasa. Care sunt modificarile * Digi24: Lista neagra a aeroporturilor intocmita de Agentia UE pentru Siguranta Aviatiei. Tarile cu risc mare de transmitere a coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )