Libnet.ro
UNICEF

05:15

Specificatii PlayStation 5: cele mai importante detalii, dezvaluite

Playtech Playtech,
Specificatii PlayStation 5: cele mai importante detalii, dezvaluite

PlayStation 5 e, in sfarsit, detaliata. E consola de gaming de ultima generatie, asteptata pentru o lansare in decembrie. Microsoft deja a explicat ce va avea Xbox Series X. Acum, stim si. continuă pe Playtech

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

Covid-19. OMS: Marti, ziua cu cele mai multe imbolnaviri - 17.000 de teste au iesit pozitive

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii OSM), marti a fost ziua cu cele mai multe imbolnaviri, de la inceputul anului, potrivit Digi24. Specialistii internationali anunta ca doar in acea zi.

Fiica lui Dem Radulescu, despre cele mai controversate roluri: Nuditatea are un rost!

Cu un tata ca Dem Radulescu si o mama ca Adriana Schiop, Irina Radulescu nu avea cum sa se indeparteze prea mult de actorie. Pentru ca, nu-i asa, ce naste din actorie, actorie mananca! Actrita a acordat, recent un interviu revistei Viva, in care a mai dat laoparte din misterele care o inconjoara. Prefer sugestia .

Cele mai mari banci europene isi inchid sucursalele. Toti angajatii s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe clienti

Cele mai mari banci europene au decis sa-si inchida mii de sucursale pentru a evita raspandirea coronavirusului, dar si-au mobilizat in intregime angajatii pentru a ii ajuta pe clienti sa depaseasca aceasta criza exceptionala.

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Madrid, Catalunia si Pais Vasco, cele mai afectate regiuni din Spania. Numarul de infectari pe fiecare regiune (FOTO, VIDEO)

Madrid, Catalunia, Pais Vasco, Castilla La Mancha si Castilla y Leon sunt regiunile cu cele mai multe cazuri de infectari cu coronavirusul Covid-19, se arata in datele raportate sambata de Ministerul.

Cele mai nefericite combinatii de zodii din horoscop. Un Leu si un Scorpion nu trec mai departe de partidele de amor

Cand vine vorba de compatibilitati intre zodii, exista combinatii care ar trebui sa nu fie niciodata impreuna, mai departe de o idila amoroasa. De exemplu, potrivit alinierii astrelor din horoscop, un Sagetator si un Capricorn nu vor face casa buna impreuna. Dramele vor fi la ordinea zilei in relatia lor, caci spontanul Sagetator se va plictisi de organizarea riguroasa a Capricornului.

Cum prepari cele mai pufoase briose de post - Reteta simpla si delicioasa

In plina perioada a postului Pastelui, cel mai lung si aspru dintre toate cele patru din an, o gustare care sa-ti insoteasca ceasca de cafea de dimineata este perfecta. Avem pentru tine o recomandare: reteta de briose pufoase. Ai ghicit! De post!.

Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la vara. Sunt cele mai norocoase

Cativa dintre nativi sunt cei mai fericiti cand vine vorba de viata sentimentala. Perioada urmatoare aduce o noua iubire pentru aceste trei zodii.

Top: cele mai ieftine masini electrice din Romania

Schimbarea incepe cu tine, spune o vorba de duh. Daca te-ai saturat de poluarea din oras, poti incepe sa arzi mai putin gaz, cumparandu-ti un autoturism hibrid sau chiar electric. Si statul te sustine cu p.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )