Libnet.ro
UNICEF

09:00

Top 10 iOS 13: cele mai importante motive sa-ti instalezi ultima versiune pe iPhone

Playtech Playtech,
Top 10 iOS 13: cele mai importante motive sa-ti instalezi ultima versiune pe iPhone

In cadrul conferintei de lansare pentru noile iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, Apple a anuntat ca iOS 13 se va lansa pe 19 septembrie. Noul sistem de operare vine la pachet cu o. continuă pe Playtech

Cele mai importante intrebari pe care trebuie sa le adresezi agentului imobiliar

Un agent imobiliar poate face diferenta intre o tranzactie de succes si una esuata, drept pentru care alegerea acestuia reprezinta un pas important in demararea procesului de tranzactie, sustin reprezentantii companiei de real-estate REMAX Romania.

Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Ca in fiecare an, cele mai importante detalii despre cele mai asteptate telefoane au ajuns online. E cazul si cu Huawei Mate 30, care va fi prezentat abia pe 19 septembrie. Stim insa de acum.

Cele mai ciudate haine prezentate la London Fashion Week

In cadrul festivalului de moda London Fashion Week au fost prezentate colectii extrem de interesante, cu piese vestimentare cat se poate de ciudate, realizate mari designeri. Iata aici doar cateva exemple.

iPhone 11 si celelalte modele au o problema grava de securitate cu iOS 13

Inainte ca Apple sa prezinte iPhone 11 si sa anunte oficial lansarea iOS 13, s-a aflat ca lucreaza deja la o actualizare pentru sistemul de operare. Acum e posibil sa aflam si de ce.

Ce iPhone primeste iOS 13 si toate telefoanele Apple care au devenit inutile

Odata cu iPhone 11, Apple a lansat si iOS 13. E noul sistem de operare, caracterizat de dark mode. Va fi disponibil de luna aceasta, dar nu pentru toate dispozitivele. in timp ce iOS 12 a oferit.

Champions League: PSG vs Real Madrid si Atletico Madrid vs Juventus, printre cele mai asteptate dueluri ale serii (Programul televizarilor)

Prima etapa a grupelor Champions League continua miercuri, printre protagoniste aflandu-se multe dintre favoritele actualei editii a competitiei. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii se anunta a fi cel dintre Real Madrid, detinatoarea recordului de trofee 13), si PSG. Pe Wanda Metropolitano se vor infrunta Atletico Madrid si Juventus, in timp ce Tottenham, finalista ultimului sezon, va evolua pe terenul celor de la Olympiacos Pireu.

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

Se inchide una dintre cele mai mari platforme de rezervari turistice

Amoma, a treia cea mai mare platforma de rezervari turistice online la nivel mondial, a anuntat, pe site-ul oficial , ca isi opreste activitatea si reclama conditiile de concurenta din piata. Amoma oferea servicii de inchirieri camere de hotel si in.

Libra, moneda digitala a Facebook, ar putea avea un rival puternic dezvoltat de unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Desi acum o luna, cand a prezentat proiectul pentru o criptomoneda stabila, globala, CEO-ul unuia dintre cele mai mari exchange-uri de monede digitale Binance a mentionat ca acest lucru ar trebui sa ajute Libra. Acum, Binance pozitioneaza in mod explicit proiectul sau Venus ca o alternativa favorabila autoritatilor la criptomoneda pe care Facebook planuieste sa o lanseze anul viitor.

Mihai Sora, dupa votul in favoarea lui Kovesi: Una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani. Sa inceapa Festivalul Disperat al Inculpatilor!

Filosoful Mihai Sora spune ca votul in favoarea Laurei Codruta Kovesi din Consiliul UE este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani si isi exprima convingerea ca Laura Codruta Kovesi va fi la inaltimea increderii de care se bucura. Sa inceapa, asadar, Festivalul Disperat al Inculpatilor!, adauga Mihai Sora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )