Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

In cadrul evenimentului de lansare al iPhone 11, Apple s-a laudat cu durabilitatea sticlei din care este fabricat acesta, numind-o cea mai dura sticla de pe un smartphone. Asadar, era firesc sa vedem primele teste de durabilitate, imediat ce telefonul a fost lansat. continuă pe Adevărul

VIDEO Oamenii de stiinta se pregatesc de cea mai mare expeditie organizata vreodata in zona Arcticii

Cercetatori din 19 state se pregatesc sa lanseze cea mai mare si mai complexa expeditie din zona Arcticii: o calatorie de un an prin gheata, in speranta ca aceasta va ajuta la imbunatatirea modelelor stiintifice care ne ajuta sa intelegem schimbarile climatice.

Beneficiile siropului de lavanda. Care este cea mai usoara reteta de preparare a acestui delicios produs

O planta cu proprietati extraordinare, lavanda poate fi folosita sub diferite forme. Iar una dintre acestea este siropul de lavanda. Ce beneficii pentru sanatate are siropul de lavanda, aflati din materialul urmator.

Cea mai mare expeditie arctica internationala, pe nava germana Polarstern, a luat startul si va dura un an, analizand efectele incalzirii globale si ale turismului de croaziera agresiv

La 20 septembrie 2019, vasul de cercetare german Polarstern Steaua Polara), porneste spre Polul Nord, din orasul norvegian Tromso. Este vorba de cea mai mare expeditie arctica care a avut loc vreodata, dupa cum apreciaza presa germana. Oamenii de stiinta doresc sa exploreze efectele schimbarilor climatice in Oceanul Arctic. Sase sute de persoane din 17 tari participa la aceasta mega-expeditie, numita MOSAiC, fata de care oamenii de stiinta au mari asteptari.

Rusia isi extinde flota de spargatoare de gheata, desi este deja cea mai mare din lume

Compania responsabila de dezvoltarea infrastructurii maritime si portuare din Rusia vrea sa isi intareasca pozitia in apele arctice cu inca noua spargatoare de gheata. in acest moment compania opereaza 36 de spargatoare de gheata, facand-o cea mai mare flota de acest fel din lume, potrivit Rosmorport, relateaza The Moscow Times.

Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a intrat in faliment. incepe cea mai ampla operatiune de repatriere din istoria Marii Britanii

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firma de turism din lume, a anuntat luni intrarea in faliment dupa ce a esuat in cursul weekendului sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va.

De ce a intrat in faliment cea mai veche agentie de turism din lume?

Thomas Cook , cea mai veche agentie de turism din lume, si-a declarat falimentul, determinand peste un milion de turisti sa isi anuleze vacantele. Vestea a creat haos si printre angajatii companiei, 22. 000 in intreaga lume, care isi vor pierde locurile.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

Cea mai veche agentie de turism din lume a intrat in faliment

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche agentie de turism din lume, a anuntat, luni, intrarea in faliment dupa ce a esuat sa gaseasca fondurile necesare pentru supravietuire si va intra in lichidare imediata, au transmis Reuters si.

Ce stiau getii despre stiinta. Marturia cea mai faimoasa despre calitatile poporului antic instruit de Zamolxis si Deceneu

Cea mai faimoasa lucrare despre geti, poporul antic care stapanea in urma cu doua milenii tinuturile actuale ale Romaniei, starneste controverse.

Alarmant! 2015-2019, cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice

Intervalul 2015-2019 reprezinta cea mai calduroasa perioada de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice care au inceput in urma cu 150 de ani, potrivit Organizatiei Meteorologice Mondiale WMO),.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )