Libnet.ro
UNICEF

08:30

Android Pie te lasa fara cea mai controversata functie de pe telefon

Playtech Playtech,
Android Pie te lasa fara cea mai controversata functie de pe telefon

Telefoanele Android au avut un avantaj major comparativ cu iPhone. Ti-au permis sa inregistrezi apeluri telefonice. Situatia a fost remediata dupa lansarea Android Pie. inregistrarea de apeluri telefonice a fost dintotdeauna o functie foarte controversata pe mobile. Aceasta a fost inclusa in urma cu mai bine de un deceniu pe telefoane ieftine de la Nokia, []. continuă pe Playtech

Un roman a incheiat primul an la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni

Medaliatul cu aur de anul trecut de la Olimpiada Internationala de Informatica, romanul Tamio Vesa-Nakajima, a incheiat primul sau an de studentie la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni si a fost ales presedinte al Societatii.

Cum se face cea mai buna zacusca ardeleneasca, reteta ca la mama acasa

Dintr-o combinatie echilibrata de ardei, vinete si rosii proaspete gospodinele din Ardeal obtin cea mai buna reteta de zacusca. Una din cele mai populare conserve pentru iarna se prepara alegand ingredinete de sezon de cea mai buna calitate.

Ce este panleucopenia, cea mai grava boala provocata de un virus care poate afecta pisica

Cand pisica este apatica, refuza mancarea si chiar apa, dormiteaza tot timpul si nu-si mai linge blanita, este timpul sa mergeti la cabinetul veterinar. Acestea pot fi primele simptome ale panleucopeniei, cea mai grava boala provocata de un virus care va poate omori mica felina in cateva zile.

DARREN CAHILL a vorbit despre experienta cu SIMONA HALEP: A fost cea mai frumoasa zi din viata mea

Antrenorul Somonei Halep, Darren Cahil, a povestit ca a trait una dintre cele mai frumoase experiente in ziua in care eleva sa a castigat turneul de la Roland Garros. Am spus dupa victoria ei de la Paris.

Anamaria Prodan, in cea mai sumara tinuta. Super sexy in pat

Impresara Anamaria Prodan este mai sexy ca niciodata. Vedeta le-a facut o surpriza de proportii celor care ii urmaresc activitatea pe internet. Anamaria Prodan s-a pozat in ipostaze incendiare: in desuuri de.

Delicii pentru iarna, retete cu vinete. Care sunt cantitatile pentru cea mai buna zacusca

Desi rafturile magazinelor sunt simple, conservele pe care le pregatim acasa raman cele mai sigure. Iata cateva retete cu patlagele vinete, produse relativ usor de preparat si cu un gust pe care il veti aprecia.

Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sarbatori crestine. Iata rugaciunea dedicata Maicii Domnului despre care se spune ca indeplineste orice.

Cum a ajuns telefonul sa fie cea mai buna camera foto pe care o ai cu tine

In urma cu aproape un secol, un inginer din Germania a vrut o camera foto compacta si usoara pe care s-o ia peste tot cu el. Ideea lui s-a concretizat in Leica si in democratizarea fotografiei. Traim, in prezent, a doua democratizare semnificativa. in mai putin de doua decenii, telefonul a trecut de la camere [].

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )