Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai noi imagini cu Huawei Mate 20 Pro iti arata ce sa astepti

Playtech Playtech,
Cele mai noi imagini cu Huawei Mate 20 Pro iti arata ce sa astepti

Nu mai este mult timp pana la lansarea oficiala, dar noi informatii despre noile telefoane Huawei apar aproape zilnic. Zilele trecute am vazut imagini cu noul Huawei Mate 20 Pro, iar acum este. continuă pe Playtech

Huawei Mate 20 Pro: clipul oficial iti raspunde la toate intrebarile, inainte de lansare

Huawei Mate 20 Pro este cel mai asteptat smartphone al acestui final de an si, din cate se pare, va reusi sa faca valuri in industrie. Huawei P20 Pro este in continuare liderul absolut in.

Sinteza zilei. Cele mai noi imagini din presa costaricana. Filmul arestarii Elenei Udrea si al Alinei Bica

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, ultimele imagini cu Elena Udrea si Alina Bica inainte sa fie ridicate din strada de politisti. Haideti sa vedem de ce Interpolul simte nevoia sa lase.

Cum a reusit una dintre cele mai bogate femei din Timisoara sa scape de taxa de paragina aplicata de primarie pentru o cladire lasata in ruina

Consiliul Local Timisoara a emis zeci de hotarari de supraimpozitare a unor cladiri istorice neingrijite. Printre proprietarii supusi supraimpozitarii s-a aflat si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara. Rodica Vlad a contestat hotararea de supraimpozitare in instanta si a castigat.

Vedetele ale caror nume reprezinta cele mai periculoase cautari online

Compania specializata in domeniul securitatii cibernetice McAfee a facut public topul celor mai periculoase celebritati din punct de vedere al riscurilor legate de cautarea acestora pe internet.

Cele mai temute superstitii despre bani. Ai grija cum ii pastrezi

Iata cateva dintre cele mai temute superstitii despre bani, de care multi se feresc si azi. Daca ai norocul sa castigi bani la vreun joc de noroc, daruieste o parte din ei unei persoane aflate in mare nevo.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Cand va fi golit Lacul Colibita, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Operatiunea va dura 7 luni

Lacul Colibita este in centrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reabilitare din Transilvania. 27 de milioane de euro va costa prelungirea vietii barajului cu inca 100 de ani. Golirea lacului se poate desfasura doar in perioada septembrie-martie, pentru a proteja bio-diversitatea si pestii.

19 state europene ofera locuri de munca romanilor: care sunt cele mai cautate meserii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera romanilor 2. 100 de locuri de munca din 19 state, cele mai multe fiind in Spania si Germania.

Atunci acum! Cum s-a schimbat, de-a lungul anilor, Marina Almasan? Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane

Este una dintre cele mai longevive prezente de pe micile ecrane! Cu o activitate de peste trei decenii in cadrul Televiziunii Romane, Marina Almasan este una dintre cele mai iubite si recognoscibile.

Cele mai importante oferte la masini de spalat

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )