Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum a ajuns un iPad Pro mai rapid decat un MacBook Pro, XPS 13 sau Surface Pro

Playtech Playtech,
Cum a ajuns un iPad Pro mai rapid decat un MacBook Pro, XPS 13 sau Surface Pro

Au trecut doar cateva zile de la lansarea in magazine a noilor iPad Pro, iar primele benchmark-uri confirma un grad de performanta care depaseste multe portabile de top. in clipul de. continuă pe Playtech

Laptele preferat de oamenii longevivi. Mult mai sanatos decat laptele de vaca, eficient impotriva cancerului

Laptele de capra este mai sanatos decat cel de vaca. Prin compozitia lui, mai bogata in substante benefice decat cel de vaca, laptele de capra are si rolul de a preveni multe boli grave. Laptele de capra.

Cat de bogata este Giselle Bundchen! Are o avere de doua ori mai mare decat sotul ei, Tom Brady!

Giselle Bundchen a construit un imperiu in jurul sau, iar averea sa este de doua ori mai mare ca a sotului sau, care valoreaza 180 de milioane de dolari.

Surpriza unui roman care nu a platit o vinieta in Slovenia. Cum a ajuns sa dea de zece ori mai multe decat era taxa

Dupa ce, in ultimele luni, mai multe procese deschise de autoritatile din Germania, Austria sau Olanda au fost inregistrate pe rolul instantelor romanesti, la Iasi au inceput sa apara si litigii intentate de sloveni. Motivul: recuperarea unor sanctiuni rutiere.

Ornamentele de sarbatori de la Galati, cumparate la pret de opt ori mai mare decat la Braila. Serviciile sunt similare, in ciuda diferentei uriase de buget

In vreme ce municipalitatea de la Galati va achita 675. 000 de euro cel mai mare cost de acest fel din istoria urbei) pentru inchirierea si montarea ornamentelor, cea de la Braila va plati doar 86. 000 de euro. Diferenta uriasa de buget nu se vede clar in oferta celor doua firme contractate.

Meteo: vreme inchisa, dar in continuare mai calda decat normalul perioadei

Situata la hotarul dintre toamna si iarna, luna noiembrie mai pastreaza, cel putin in prima sa decada, caracteristici ale sezonului de toamna, dar treptat, spre sfarsitul lunii, lapovita si uneori ninsoarea anunta sosirea iernii.

Camera de Comert Romano-Germana: Cresterea salariilor nu trebuie legata de diploma. Veniturile bugetarilor sunt mult mai mari decat in privat

Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, a enumerat noua dintre cele mai impprtante observatii despre intentia Guvernului de a creste salariul minim si de a-l lega de studii si vechimea in munca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )