Libnet.ro
UNICEF

14:00

Logitech lanseaza o varianta silentioasa a celui mai bine vandut kit de mouse si tastatura al sau

Adevărul Adevărul,
Logitech lanseaza o varianta silentioasa a celui mai bine vandut kit de mouse si tastatura al sau

Logitech a anuntat lansarea MK295 Silent Wireless Combo, o tastatura durabila si confortabila si un mouse care dispune de noua tehnologie SilentTouch pentru a elimina 90% din zgomotul click-urilor si tastarii. continuă pe Adevărul

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Prahova: Unitatea mobila de ATI la nivelul Spitalului Judetean a fost repusa in functiune dupa mai bine de doua saptamani

Unitatea mobila de Terapie Intensiva instalata la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost repusa in functiune dupa mai bine de doua saptamani in care nu a putut primi pacienti cu COVID-19.

Avertismentul sefului OMS: Trebuie sa fim mai bine pregatiti pentru urmatoarea pandemie

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a precizat luni faptul ca intreaga lume ar trebui sa fie mai bine pregatita in fata urmatoarei pandemii, conform Reuters. Protestele impotriva mastilor: in spatele argumentelor, multe informatii false.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Cine este Eduard Bobirica, tanarul disparut acum mai bine de o luna si gasit mort de salvamontisti acum

Povestea tragica a lui Eduard Bobirca: Tanarul dat disparut de doar 22 de ani a fost gasit fara suflare in Muntii Bucegi. Acesta a parasit locuinta personala pe data de 26 iulie pentru a face un traseu pe munte, cu bicicleta. Cum s-a petrecut totul si de ce nu a mai ajuns acasa? Eduard Bobirica .

DigiSport: Imaginea care a provocat sute de comentarii la US Open. Si-a pus silicon Arata mai bine acum cativa ani!

Dupa ce Novak Djokovic a fost exclus de la US Open, din cauza ca a lovit o arbitra cu mingea, Serbia a ramas totusi reprezentata in turneu. Marijana Veljovic 39 de ani) este una dintre cele mai populare arbitre din lumea tenisului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )