Libnet.ro
UNICEF

06:30

PUBG pentru smartphone a fost descarcat de peste 100 de milioane de ori

Playtech Playtech,
PUBG pentru smartphone a fost descarcat de peste 100 de milioane de ori

Playerunknowns Battlegrounds PUBG) este un joc foarte popular pe PC si pe console si se pare ca jocul merge foarte bine si pe smartphone-uri. Dezvoltatorul PUBG Corp. si distribuitorul Tencent au anuntat ca versiunea de mobile a PUBG a fost descarcata de peste 100 de milioane de ori in doar patru luni de la lansarea []. continuă pe Playtech

PUBG, alternativa la Fornite, a atins un numar record de descarcari

Playerunknowns Battlegrounds PUBG) este un joc foarte popular pe PC si pe console si se pare ca jocul merge foarte bine si pe smartphone-uri. Dezvoltatorul PUBG Corp. si distribuitorul Tencent au anuntat ca versiunea de mobile a PUBG a fost descarcata de peste 100 de milioane de ori in doar patru luni de la lansarea [].

NYT: 100 de milioane de dolari obisnuiau sa fie o investitie uriasa pentru un start-up. Acum, este ceva comun

La sfarsitul lunii aprilie, cand Mike Massaro si-a propus sa obtina finantare pentru startup-ul sau de plati online Flywire, el a contactat un grup mic de investitori pe care ii cunostea deja. Cu toate acestea, vestea s-a raspandit repede, iar alti investitori i-au umplut inbox-ul cu oferte de investitii care totalizau peste 200 milioane de dolari, dintre care jumatate au fost refuzati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )