Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy Note 9: toate specificatiile noului telefon

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9: toate specificatiile noului telefon

Samsung Galaxy Note 9 e la doar trei zile distanta de lansarea oficiala, iar acum avem si lista completa a specificatiilor. Toate zvonurile despre ce stie sau ce nu stie sa faca noul Galaxy Note 9 vor lua sfarsit foarte curand, insa pana acum mai avem cateva lucruri de dezbatut vizavi de telefon. inainte de []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 a ajuns la precomanda, insa nu e de cumparat

Pentru putin timp, Samsung Galaxy note 9 a fost disponibil la precomanda chiar pe site-ul companiei, probabil pe fondul unei greseli. Samsung Galaxy Note 9 e la sase zile distanta de lansarea oficiala, care va avea loc pe 9 august, la New York. Pana acum, am reusit sa aflam cam tot ce se poate despre [].

VIDEO Samsung se preface ca Note 7 nici macar n-a existat

Samsung Galaxy Note 7 a fost un telefon cu ghinion pentru sud-coreeni, iar acum pare ca acestia incearca sa si-l stearga din istoric, cel putin in reclame. Samsung a publicat o noua reclama teaser pentru viitorul Galaxy Note 9. Clipul dureaza doar 10 secunde si apare pe Twitter; in videoclip poti sa faci o scurta [].

Fortnite si Samsung Galaxy Note 9: legatura mai stransa decat se credea

Au trecut deja cateva luni de la lansarea Fortnite pentru iOS, dar se pare ca indragitul joc va ajunge in curand si pe Android, incepand cu o perioada de exclusivitate pentru Galaxy Note 9. Fortnite si PUBG sunt cele mai populare jocuri video la ora actuala. Datorita Fortnite, vanzarile de console au crescut intr-un ritm [].

Samsung a publicat din greseala clipul de prezentare pentru Note 9

Videoclipul de prezentare pentru Samsung Galaxy Note 9 a ajuns pe internet, fie din greseala, fie dintr-o greseala a sud-coreenilor. Erori se intampla oricand, oriunde si oricui. Deja te-ai obisnuit probabil cu erori de comunicare la nivel inalt, asa ca n-ar trebui sa te mire prea tare daca Samsung ar face o asemenea gafa. Da, [].

Samsung Galaxy S10 apare intr-un video concept impresionant

Samsung Galaxy S10 va aparea la inceputul anului 2019, iar cu multe luni ramase pana atunci, ne putem bucura de un videoclip concept pentru telefon. Samsung Galaxy S10 e inca un telefon destul de distant, deoarece mai avem vreo jumatate de an pana sa-l vedem. intr-adevar, smartphone-ul ar urma sa fie lansat mai devreme decat [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )