Libnet.ro
UNICEF

09:30

Samsung Galaxy Note 9 cu un kilogram de aur e un telefon absurd

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9 cu un kilogram de aur e un telefon absurd

Au trecut doar cateva zile de la lansarea Galaxy Note 9, iar companiile specializate pe partea de bling-bling au anuntat deja versiunile speciale ale aparatului, cu finisaje ostentative si preturi de neimaginat. Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai scumpe telefoane lansate in ultimul an, fara sa aiba o carcasa din piele de []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 costa de la 4.600 lei

Noul Samsung Galaxy Note 9 costa la liber 4. 600 de lei in varianta de 128 GB si 5. 800 lei in versiunea cu 512 GB stocare, a anuntat magazinul online Quickmobile. Samsung a lansat pe 9 august Galaxy Note 9, telefon cu ecran de 6,4 inci si baterie de 4. 000 mAh. Samsung spera sa atraga publicul tanar. dar pretul ridicat va fi un obstacol. Compania nu da cifre de vanzari pentru fiecare model, insa estimarile indica faptul ca au fost livrate intr-un an 10 milioane de Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 9 are cel mai bun ecran de pe piata

Odata cu aparitia lui Samsung Galaxy Note 9 pe piata, apar si testele efectuate asupra telefonului, iar rezultatul in ceea ce priveste ecranul e unul nu foarte surprinzator. De fiecare data cand apare un telefon de top pe piata, acesta e supus unor varii teste de catre diverse companii. Unii fac teste de rezistenta, unii [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )