Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung pregateste poate cel mai important incarcator wireless de care aveai nevoie

Playtech Playtech,
Samsung pregateste poate cel mai important incarcator wireless de care aveai nevoie

La inceputul acestei luni, Samsung a organizat un eveniment virtual numit Life Unstoppable in care a anuntat lansarea mai multor gadgeturi, precum Galaxy Tab A7 sau Galaxy Fit2. Tot cu. continuă pe Playtech

HDMI 2.1, poate cel mai important salt de la inventarea standardului: de ce sa faci tranzitia

HDMI sau High Definition Media Interface este cea mai populara interfata pentru transfer de continut media si tocmai a beneficiat de upgrade important. De cele mai multe ori, interfetele noi.

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

Cel mai important studiu despre pandemie: ce cred oamenii, in Europa

Pentru cea mai mare parte a pandemiei, fiecare a tara a implementat diferit masurile de preventie si control. Un nou studiu atrage atentia asupra reactiei populatiei la acele masuri in.

De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata. Si tara in care oamenii consuma cel mai mult

Fara doar si poate, inghetata este unul dintre cele mai populare deserturi din lume, dar si deliciul preferat in special pe timp de vara. Aceasta imbraca o multime de arome si este prezenta pe toate continentele. De ce esti fericit, de fapt, cand mananci inghetata Dar inghetata are si multe secrete pe care e musai .

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Cel mai scump viraj la stanga

Podul catre nicaieri. Pasajul care se opreste intr-un mal de pamant. Peste 240 de milioane de lei doar ca traficul sa treaca peste soseaua Virtutii si sa nu mai fie un semafor pentru virajul la stanga la intersectia Ciurel. Un proiect pe care primarul Firea il tot anunta a fi gata de prin 2017 si a carui utilitate este cel putin discutabila. Pana cand va fi gata restul proiectului ce presupune o strapungere - un nou bulevard - pana la autostrada A1, podul de la Ciurel va ramane doar cel mai scump viraj la stanga din Romania.

Lovitura data de fratii Dedeman in plina pandemie: cel mai iubit magazin isi arata forta

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj si cel mai mare business dezvoltat de antreprenori romani, inaugureaza pe 18 septembrie cel mai.

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )