Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un vaccin impotriva coronavirus, mai aproape decat se credea initial: promisiunea sefului Pfizer

Playtech Playtech,
Un vaccin impotriva coronavirus, mai aproape decat se credea initial: promisiunea sefului Pfizer

In timp ce o mare parte din populatiei planetei este din ce in ce mai reticenta la vaccinare, CEO-ul Pfizer este increzator ca nu mai avem mult de asteptat pana la lansarea unei solutii de. continuă pe Playtech

MINISTRUL GERMAN DE FINANTE: Economia UE se redreseaza mult mai bine decat a foss calculat initial

Economia europeana se redreseaza mult mai bine decat s-au ingrijorat multi la inceputul pandemiei de coronavirus COVID-19), a afirmat, sambata, ministrul german de Finante, Olaf Scholz, la finalul reuniunii informale a ministrilor de Finante din UE, transmite Reuters.

MINISTRUL GERMAN DE FINANTE: Economia UE se redreseaza mult mai bine decat a fost calculat initial

Economia europeana se redreseaza mult mai bine decat s-au ingrijorat multi la inceputul pandemiei de coronavirus COVID-19), a afirmat, sambata, ministrul german de Finante, Olaf Scholz, la finalul reuniunii informale a ministrilor de Finante din UE, transmite Reuters.

Ce se intampla, de fapt, cand bei prea mult? Urmarile sunt mai grave decat se credea

Potrivit unui nou studiu privind consumul de alcool, consumatorii de alcool in cantitati mari ar putea prezenta un risc mai mare de a dezvolta dementa. O echipa de medici de la University.

Economia europeana se redreseaza mult mai bine decat se estima in debutul pandemiei - ministrul german de Finante

Economia europeana se redreseaza mult mai bine decat s-au ingrijorat multi la inceputul pandemiei de coronavirus COVID-19), a afirmat sambata ministrul german de Finante, Olaf Scholz, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Alimentul mai daunator decat fumatul. Toti romanii il au in bucatarie: din pacate, il consumam zilnic

In principiu, stim ca trebuie sa fim atenti la elemente precum E-urile. Coloranti alimentari, arome artificiale si chimicale, toate sunt semne ca produsul nu este deloc natural, chiar daca acesta poate fi sarac din punct de vedere al caloriilor. Imediat ar trebui sa ni se indrepte privirea pe concentratia de sodiu, care in cazul unor .

Seful Pfizer sustine ca va exista un vaccin impotriva Covid-19 pana la finalul anului

Albert Bourla, CEO-ul gigantului farmaceutic Pfizer, spune ca pana la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa avem deja rezultatele ultimelor testari pentru vaccinul impotriva Covid-19. Pfizer a initiat recent o propunere in care solicita ca grupul de testare din ultima faza sa cuprinda 44. 000 de participanti, in loc de 33.

Ministrul Economiei: Pretul gazelor naturale din aceasta iarna va fi mai mic decat pretul din iarna 2019

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, marti, ca pretul la gaz din iarna 2020 va fi cu certitudinemai mic decat pretul din iarna 2019. Virgil Popescu: Avem o ieftinire a pretului ga.

Administratia Sectorului 4 va cumpara masti la un pret de sase ori mai mare decat preturile pietei

Administratia locala din Sector 4 a anuntat in luna mai ca pune la bataie un buget in valoare de peste 64 de milioane de lei pentru a achizitiona 15,4 milioane de masti faciale medicale de unica folosinta si peste 30 milioane de manusi tot de unica folosinta, scrie g4media.

Administratia Sector 4 Bucuresti cumpara masti de protectie la preturi de sase-sapte ori mai mari decat pretul la zi

Administratia locala din Sector 4 a anuntat in luna mai ca pune la bataie un buget in valoare de peste 64 de milioane de lei pentru a achizitiona 15,4 milioane de masti faciale medicale de unica folosinta si peste 30 milioane de manusi tot de.

Conditii de viata in UE: Topul statelor in care nu e indicat sa locuiesti, pentru ca e mai rau decat in Romania

Romania are printre cele mai bune conditii de locuit din Uniunea Europeana, din punct de vedere al starii acoperisurilor, peretilor si podelelor, potrivit unei analize efectuate de INS in baza datelor centralizate de Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )