Libnet.ro
UNICEF

20:17

Cele mai bune jocuri cu mafioti, aduse in actualitate: de ce sa-ti iei trilogia Mafia in format Definitive Edition

Playtech Playtech,
Cele mai bune jocuri cu mafioti, aduse in actualitate: de ce sa-ti iei trilogia Mafia in format Definitive Edition

Creatorii seriei Mafia s-au decis in urma cu ceva timp sa aduca in actualitate toate titlurile din trilogie si deja au lansat doua din trei. Mafia 1 va fi relansat in august. 2K Games este. continuă pe Playtech

VIDEO Cum poti alege cele mai bune oferte pentru furnizarea de gaze de la 1 iulie Vezi o demonstratie video

Piata gazelor naturale se va liberaliza incepand cu data de 1 iulie 2020, ceea ce inseamna ca pana atunci pot fi incheiate noi contracte, la alegere. Pe pagina Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) exista un comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale, insa multi nu stiu ce sa selecteze pentru a li se afisa ofertele. Asociatia Energia Inteligenta a publicat un clip video prin care arata cum poate fi folosit comparatorul de oferte.

Ce puteti risca daca aveti pe computer software fara licenta? Gasiti cele mai bune variante: Windows 10 Pro pentru mai putin de 13 euro

In trecut achizitionarea unui computer desktop era un adevarat eveniment printre apropiati, acest tip de tehnologie gasindu-se la vanzare la costuri mari si deloc accesibile. Cel mai adesea atunci, pentru o economie in plus, se puteau realiza computere componenta cu component iar pentru a-l putea sa functioneze se foloseau copiile piratate de Windows, fara sa se tina cont de eventuale probleme ulterioare de soft.

Cele mai bune 7 telefoane smart OnePlus in 2020

Telefoanele OnePlus devin o alegere din ce in ce mai interesanta pe piata mobile. Compania acapareaza tot mai multi fani, lucru care se datoreaza calitatii telefoanelor, dar si preturilor avantajoase.

VIDEO Premiile Lingura de Lemn pentru cele mai stupide sfaturi de sanatate in timpul pandemiei: Adina Alberts, Iulian Capsali, Dana Budeanu si Viorel Catarama

Care sunt cele mai stupide sfaturi de sanatate care au circulat pe internet in perioada pandemiei? Coalitia Romania Sanatoasa i-a premiat cu Lingura de Lemn pe romanii care au promovat cele mai toxice sfaturi de sanatate in aceasta perioada. Oscarurile ineptiilor emise pe tema pandemiei de coronavirus au fost oferite de Ana Maita si Ovidiu Covaciu, fondatorii Coalitiei Romania Sanatoasa.

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri pentru cei dragi

Meseje de Sfintii Constantin si Elena. Iata cele mai frumoase mesaje pe care le puteti trimite pe 21 mai persoanelor dragi si apropiatilor.

Editiadedimineata.ro: Nonconformistul Alexandru Slatineanu, bacteriologul care a facut unul dintre cele mai moderne laboratoare din Europa

In momentele de destindere vizita muzee, anticariate, se plimba pe cheiurile Senei cu dese opriri la exponatele buchinistilor, care completau atat de impresionant panorama orasului. Cumpara, ca un adevarat cunoscator, carti rare, gravuri, litografii, picturi. Privindu-i tinuta falnica si barba bogata, un prieten de la Paris il numea barbarul cel mai civilizat, scrie Dumitru Buiuc despre Alexandru Slatineanu, in prezentarea din impresionanta lucrare Ctitorii prestigiului, aparuta in 2004 si dedicata celor 125 de ani de invatamant medical superior la Iasi.

MET Gala, anulata oficial! Cele mai WOW aparitii de pana acum!

In contextul Pandemiei de COVID-19, Metropolitan Museum of Art a hotarat anularea editiei din acest an a mult asteptatei MET Gala. Iata cele mai WOW aparitii de pana acum! .

Madrid si Barcelona, la prima relaxare majora ale restrictiilor. Bisericile, terasele, muzeele, teatrele si cinematografele din cele mai mari orase ale Spaniei se redeschid de luni

Restrictiile pentru limitarea raspandirii COVID-19 vor fi relaxate in cele mai mari orase ale Spaniei, Madrid si Barcelona, incepand de luni, astfel incat sa fie permise mesele in aer liber si adunarile de.

Coronavirus: Cele mai multe infectii intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, miercuri a fost ziua cu cele mai multe infectii pe plan global, de la inceputul pandemiei, inregistrandu-se nu mai putin de 106. 000 de cazuri noi.

DONALD TRUMP: Faptul ca SUA are cele mai multe infectari COVID-19 este o medalie de onoare

Presedintele Donald Trump este de parere ca plasarea Statelor Unite pe primul loc in lume ca numar de cazuri de Covid-19 este o medalie de onoare, pentru ca inseamna ca SUA au efectuat cele mai multe teste, relateaza The Guardian, preluat de news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )