Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook introduce pozele 3D: Cu ce sunt mai speciale si de unde le iei

Playtech Playtech,
Facebook introduce pozele 3D: Cu ce sunt mai speciale si de unde le iei

Facebook a lansat una dintre cele mai importante actualizari din ultimul an si are legatura cu suportul pentru fotografii 3D. Pentru a-si mentine relevanta in piata si a atrage in. continuă pe Playtech

VIDEO Protest al ciobanilor la Ministerul Agriculturii: Nu mai avem unde sa ne vindem animalele! Ati promovat oaia pentru ce? Daca tu distrugi pe cine munceste n Romnia, cine mai ramne fratilor aici?

Mai multi ciobani au protestat azi in fata Ministerului Agriculturii acuzand fraude care ar avea loc in tara la acordarea subventiilor si a accesului la pasuni, precum si nereguli din partea medicilor veterinari. Pentru niste bani pe care ii primesti, te forteaza sa primesti niste animale care nu sunt certificate sanitar veterinar, sa le introduci in efectivele tale si iti imbolnavesti astfel animalele. ) Nu mai avem unde sa ne vindem animalele. Ce ati construit? Ati promovat oaia pentru ce? Pentru restaurante si carciumi in Bucuresti? Nu avem un abator. Tot ce se taie in Romania se taie la negru. , au avertizat ciobanii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )