Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fitbit a lansat cea mai ieftina bratara de fitness a sa, dar nu o poti cumpara

Playtech Playtech,
Fitbit a lansat cea mai ieftina bratara de fitness a sa, dar nu o poti cumpara

Fitbit a lansat cea mai ieftina bratara de fitness din portofoliu, dar tu nu o poti cumpara. Fitbit Inspire este noul produs al companiei care opereaza si in Romania. Fitbit Inspire este o. continuă pe Playtech

West Ham si-a pierdut cea mai n vrsta fana; Mabel Arnold a murit la 102 ani

Mabel Arnold a murit sambata, la 102 ani. Ea era cea mai in varsta fana a echipei West Ham United. Sotie a unui fost scouter de la West Ham, aceasta a asistat la primul meci al clubului londonez, in 1934.

Cea mai gustoasa mancare de pastai cu carne. Reteta unui cunoscut gastronom din regiunea Ardealului

O reteta rapida, ieftina si la indemana oricarui pasionat de gastronomie, pastaile scazute cu carne sunt deosebit de gustoase atat vara, cat si iarna.

Melescanu, despre prezidentiale: Tariceanu ar fi unul dintre candidatii cei mai solizi. Cred ca cea mai buna solutie ar fi un candidat comun

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu a declarat, marti, ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este unul dintre politicienii redutabili care nu s-au facut peste noapte si ar fi unul dintre cei mai solizi candidati pentru alegerile prezidentiale. Melescanu spune, ca, fiind intr-o alianta cu PSD, cea mai buna solutie ar fi un candidat comun.

Pretul AURULUI explodeaza! RECORD ABSOLUT: Este cea mai MARE cotatie din 2016

Pretul aurului atinge un nivel record. BNR anunta , marti, ca gramul de aur a crescut de la 176,3361 lei la 177,4473 lei, cel mai ridicat nivel din 11 iulie 2016. Euro a fost cotat la 4,7412 lei, o scadere de.

VIDEO Rugby: Turneul celor Sase Natiuni - Franta a suferit cea mai dura nfrngere n fata Angliei, de peste un secol (8-44)

Selectionata Frantei a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din istoria sa in fata Angliei 8-44), duminica, pe stadionul Twickenham din Londra, in cadrul celei de-a doua etape a Turneului celor Sase Natiuni la rugby.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3037 seconds )