Libnet.ro
UNICEF

19:15

Imagini din videoclipul interzis al Loredanei Groza. Nici Youtube nu a acceptat asa ceva

Playtech Playtech,
Imagini din videoclipul interzis al Loredanei Groza. Nici Youtube nu a acceptat asa ceva

Noul videoclip al Loredanei Groza a starnit controverse intre fanii ei. Asadar nici Youtube nu a acceptat ca imaginile desprinse din filmele pentru adulti sa fie vizionate de minori. Imagini din videoclipul interzis al Loredanei Groza Noul videoclip lansat de Loredana Groza a facut furori pe internet, in timp ce altii iau apreciat curajul, altii . continuă pe Playtech

Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Loredana Groza socheaza din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niste costumatii si scene desprinse parca din filmele pentru adulti. Cine este barbatul care a reusit sa o atinga pe cantareata asa cum numai sotul ei poate? Tanarul nu este nou in showbiz-ul romanesc. Unde s-a facut prima oara remarcat? Cine .

O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa. Imagini din timpul interventiei

Paramedicii ISU Olt au intervenit de urgenta, luni, la o pacienta din Valcea, intrucat echipajele SMURD din judet nu aveau dotarile necesare, scrie Gazeta Valceana. Ce s-a intamplat cu femeia. O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa Angajatii ISU Valcea au fost solicitati sa transporte luni o femeie de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )