Libnet.ro
UNICEF

10:30

Microsoft inaugureaza un laborator de cloud cu inteligenta artificiala la ASE

Adevărul Adevărul,
Microsoft inaugureaza un laborator de cloud cu inteligenta artificiala la ASE

Microsoft a lansat astazi primul laborator dotat cu inteligenta artificiala in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti ASE), oferind astfel studentilor, profesorilor si cercetatorilor din universitate acces la resurse computationale si putere de calcul nelimitate. continuă pe Adevărul

Un laborator de inteligenta artificiala a fost deschis la Academia de Studii Economice din Bucuresti

Utilizatorii laboratorului lansat in cadrul ASE Bucuresti vor avea acces la infrastructuri virtuale scalabile in functie de proiectul la care lucreaza, de la un procesor la putere de calcul de ordinul zecilor de mii de procesoare. Acestia pot crea si testa algoritmi de inteligenta artificiala, machine learning, pot simula orice mediu de test de pe aproape orice platforma sau sistem de operare.

Microsoft a lansat primul laborator dotat cu inteligenta artificiala in cadrul ASE

Microsoft a lansat, marti, primul laborator dotat cu inteligenta artificiala in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti ASE), oferind astfel studentilor, profesorilor si cercetatorilor din universitate acces la resurse computationale si putere de calcul nelimitate.

De ce sistemele de inteligenta artificiala ar trebui recunoscute ca inventatori: Experiment

O echipa de cercetatori a testat limitele legislatiei existente din domeniul proprietatii intelectuale, depunand cereri de brevet care desemneaza un sistem de inteligenta artificiala AI) ca inventator. Legislatia actuala permite doar recunoasterea oamenilor ca inventatori, ceea ce ar putea face ca inovatiile generate de AI sa fie nepatentabile. Acest lucru poate priva proprietarii AI-ului de protectiile legale de care au nevoie pentru inventiile create de sistemele lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )