Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce e Orange Money, alternativa Revolut prin care operatorul vrea sa-ti muti banii la el

Playtech Playtech,
Ce e Orange Money, alternativa Revolut prin care operatorul vrea sa-ti muti banii la el

Orange ataca piata fintech-urilor. A lansat Orange Money, un serviciu care se vrea alternativa la Revolut. Iata despre ce e vorba. Piata fintech-urilor incepe sa devina tot mai atractica. continuă pe Playtech

Raetchi ii cere lui Ciolacu sa blocheze legea prin care PSD vrea sa reinvie Super-Jandarmeria lui Dragnea

Vicepresedintele Comisiei de Aparare, deputatul PNL Ovidiu Raetchi, ii cere sefului PSD, Marcel Ciolacu, sa blocheze proiectul prin care Jandarmeria preia atributii de la Politie sau structuri antitero, relateaza Mediafax.

Transferuri valutare prin aplicatia Orange Money

Orange Money lanseaza optiunea de transferuri valutare in aplicatia mobila. De azi, 17 februarie, utilizatorii Orange Money pot face transfer in 18 valute direct din contul de lei, catre o persoana fizica sau juridica, in Romania sau in strainatate.

Subiectele zilei: Comisia Europeana le arata coltii traficantilor de caini: Deputatii PE au adoptat o rezolutie prin care cer Comisiei Europene masuri clare si eficiente pentru stoparea traficului ilegal de animale de companie; Dallas, cartierul pus la z

Ministerul Finantelor a inceput controalele la Primaria Capitalei. Firea: Primim cu paine si sare. Ministrul demis al Finatelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca a inceput controalele la Primaria Bucuresti. Motivul uluitor pentru care un primar de comuna vrea sa construiasca aerodrom. Initiativa ambitioasa a unui primar din judetul Suceava.

FC Barcelona lanseaza propria criptomoneda prin care fanii pot participa in luarea deciziilor

FC Barcelona a realizat un parteneriat cu startup-ul fintech Chiliz pentru a lansa crypto-tokenul criptomoneda care ofera accesul la un anumit produs, serviciu sau platforma care foloseste tehnologia blockchain) Barca Fan Tokens BAR), cu ajutorul carora fanii echipei pot vota diverse lucruri ce tin de desfasurarea activitatii clubului.

Metoda simpla prin care poti fenta RADARUL politiei, in doar 30 de secunde! Scapi GARANTAT de amenda (FOTO)

Iata cum poti sa afli daca pe traseul pe care circuli tu cu autoturismul personal te asteapta radarul. Datorita aplicatiilor de trafic pe care le putem instala pe telefonul mobil, putem reusi sa aflam.

Primii doi oameni de pe Facebook se intalnesc peste doua saptamani. Maniera inedita prin care Donald Trump si-a anuntat vizita in India

Donald Trump, presedintele SUA, este unul dintre cei mai activi sefi de stat de pe Glob cand vine vorba de comunicarea prin social media. De altfel, el a devenit autorul celui mai citit tweet in limba persana din is.

SE DAU BANI DE LA STAT! Calculul prin care poti afla CATI BANI VEI PRIMI LA PENSIE. Noi modificari!

Modificarile le legea pensiilor afecteaza milioane de romani. Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru a anuntat recent un proiect de lege care ar putea sa creasca veniturile persoanelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )