Libnet.ro
UNICEF

14:45

Posta Romana lanseaza o aplicatie mobila pentru Android

Adevărul Adevărul,
Posta Romana lanseaza o aplicatie mobila pentru Android

Compania Nationala Posta Romana a lansat o aplicatie mobila pentru platformele Android care ofera acces direct la serviciile online ale operatorului national de servicii postale. continuă pe Adevărul

Posta Romana va livra cumparaturile pentru un lant important de hipermarketuri

Posta Romana a incheiat un parteneriat cu lantul de supermarketuri Auchan pentru livrarea comenzilor online. Potrivit contractului, comenzile vor fi livrate in 24 sau 48 de ore, in functie de destinatie.

Posta Romana si-a lansat aplicatia pentru telefoane mobile cu Android

Compania Nationala Posta Romana a lansat aplicatia mobila pentru telefoanele care folosesc sistemul de operare Android, informeaza joi institutia, intr-un comunicat.

Platforma FamShop a lansat magazinul virtual ca aplicatie mobila

Platforma FamShop a lansat magazinul virtual ca aplicatie mobila, aceasta fiind integrata simultan cu magazine online web, curieri, sisteme de trimitere SMS si ERP-uri.

Cumparaturi livrate prin Posta Romana. Ce mare supermarket vine cu aceasta oferta

Magazinul online Auchan. ro va oferi clientilor din intreaga tara o noua optiune de livrare a comenzilor prin intermediul unui parteneriat cu Posta Romana. Astfel, retailerul integreaza serviciul StaiAcasa Plus, solutia de livrare door-to-door dedicata distributiei rapide oferita de Posta Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )