Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Playtech Playtech,
Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Despre subiectul inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului si a spus ca nu a lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar ca a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. Ce spune Orban, despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere Ludovic Orban a facut declaratii despre . continuă pe Playtech

inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Ludovic Orban: Nu am spus niciodata asa ceva

Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, spunand ca nu lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta.

Orban, despre majorarea alocatiilor: Deocamdata, nu am luat nicio decizie O solutie ca banii sa fie folositi doar in interesul copilului este sistemul de vouchere

Dublarea alocatiilor copiilor ramane o incertitudine. Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a luat o decizie, deocamdata, si a comentat ca exista si alte variante pentru a stimula familiile cu mai multi copii.

Orban, despre transformarea alocatiilor in vouchere: Nu am spus ca avem un proiect de lege. Unii au facut stiri false

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca liberalii nu au niciun fel de proiect de lege privind transformarea alocatiilor in vouchere, dar aceasta este, totusi, o varianta care ar putea fi luata in.

Orban, despre citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM: Un motiv in plus sa desfiintam sectia

Premierul Ludovic Orban spune ca citarea la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor a doi procurori din CSM este un motiv in plus ca sectia speciala sa fie desfiintata.

ORBAN, DESPRE AUDIERI: Ministrii nostri au aratat foarte clar ca au cele mai bune solutii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca ministrii pe care i-a propus au raspuns foarte bine la intrebarile care le-au fost puse si au aratat ca au cele mai bune solutii.

Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Este un lucru bun si cred ca efectul a fost atins

Ludovic Orban a explicat ca ideea Ministerului Culturii de a o alege pe Irina Rimes ambasador al Zilei Brancusi a fost pentru a atrage interesul tinerilor asupra culturii.

Orban, despre respingerea OUG privind anticipatele: Avem solutii. Putem ataca la Curtea Constitutionala

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la respingerea ordonantei de urgenta privind alegerile anticipate de catre Senat, ca liberalii iau in calcul inclusiv sesizarea Curtii Constitutionale in cazul in care si deputatii vor da un vot negativ asupra actului normativ.

Ludovic Orban, despre numirile politice din Politie: Practica trebuie sa inceteze. Trebuie redefinit un mecanism foarte clar (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban sustinut, miercuri, la sedinta de bilant a Politiei Romane, pe anul 2019, ca este nevoie de un mecanism obiectiv in baza caruia sa se faca numirile in posturile de.

Orban, despre majorarea doar cu 20% a pensiilor: Este o minciuna gogonata

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca pensiile si alocatiile vor fi majorate, iar o posibila crestere cu doar 14 sau 20 de procente este o minciuna gogonata.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )