Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ultimul sezon din GoT, record de atacuri cibernetice: Premiera fiecarui episod a fost insotita de un sir lung de atacuri (VIDEO)

B1 B1,
Ultimul sezon din GoT, record de atacuri cibernetice: Premiera fiecarui episod a fost insotita de un sir lung de atacuri (VIDEO)

Premiera fiecarui episod din ultimul sezon al seriei Game of Thrones a fost insotita de un sir lung de atacuri, ce au vizat utilizatorii care incercau sa descarce episodul recent lansat, dar primeau, in schimb,. continuă pe B1

Ultimul sezon din GoT, vanat de hackeri: Premiera fiecarui episod a fost insotita de un sir lung de atacuri (VIDEO)

Premiera fiecarui episod din ultimul sezon al seriei Game of Thrones a fost insotita de un sir lung de atacuri, ce au vizat utilizatorii care incercau sa descarce episodul recent lansat, dar primeau, in schimb,.

Lena Headey a castigat 48.000 de dolari pe minut in ultimul sezon din Game of Thrones

Cand vorbim despre ultimul sezon Game of Thrones, vorbim de o multime de recorduri batute. Nu doar in ceea ce priveste audientele care fac istorie, dar si legat de salariile fabuloase ale actorilor.

VIDEO Eibar vs Barcelona 2-2, in ultimul meci din acest sezon de LaLiga / Dubla pentru Messi; De Blasis, gol de senzatie

Eibar si FC Barcelona au terminat la egalitate, scor 2-2, ultimul meci din acest sezon de LaLiga. Lionel Messi a marcat de doua ori pentru catalani, ajungand la 36 de reusite, insa Pablo De Blasis a fost remarcatul partidei, dupa ce a inscris cu un sut fara preluare de la mare distanta.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

VIDEO Xavi a disputat ultimul meci din cariera - Fostul mijlocas al Barcelonei va urma cariera de antrenor

Xavi Hernandez, fostul mijlocas al echipei FC Barcelona si al selectionatei de fotbal a Spaniei, a disputat luni ultimul meci din cariera sa, in tricoul formatiei Al Sadd din Qatar, care a fost invinsa pe terenul formatiei iraniene FC Persepolis 0-2), in cadrul Ligii Campionilor Asiei, informeaza AFP.

DigiSport: Vedeta care s-a dezlantuit pe retelele de socializare, dupa ce a vazut ultimul episod din Game of Thrones

Sloane Stephens 26 de ani) nu a ascuns niciodata faptul ca este o fana inraita a serialului Game of Thrones. Sportiva din SUA s-a dezlantuit pe retelele de socializare, dupa ce a urmarit ultimul episod al productiei care s-a bucurat de un succes urias in toata lumea.

Astra invinge Sepsi in ultimul meci din playoff

Partida cu garda jos, luni seara, la Giurgiu intre Astra si Sepsi Sf. Gheorghe in etapa a 10-a, ultima din playoff-ul Ligii 1.

ştiri din High-tech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )