Libnet.ro
UNICEF

23:45

24 IT. Samsung lanseaza noi monitoare la CES 2019

Antena3 Antena3,
24 IT. Samsung lanseaza noi monitoare la CES 2019

2019 incepe in forta, iar evenimentul care face agenda primei parti a anului este targul de la Las Vegas CES 2019. Printre noutatile care vor putea fi vazute incepand de marti sunt si monitoarele. continuă pe Antena3

CES 2019:Sony lanseaza doua noi televizoare 4K si 8K cu diagonale de pana la 249 de centimetri

Sony a lansat doua noi modele de televizoare cu Android TV din seria Master la CES 2019. A9G este modelul OLED cu rezolutie 4K care va fi disponibil in versiuni cu diagonale de 55, 67 si 77 de inci.

CES 2019: Ce noutati au prezentat Samsung, Dell, Asus si Acer

CES 2019, cea mai mare expozitie de electronice si tehnologie din lume, ce aduna sub acelasi acoperis gadget-urile si prototipurile momentului, a inceput in Las Vegas si se va desfasura pe parcursul a 6 zile, 6-11 ianuarie.

22 de startup-uri de tehnologie de urmarit la CES 2019

Astazi incepe International Consumer Electronics Show CES 2019), una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Anul acesta, mai multi fondatori de startup-uri isi vor prezenta ideile de afaceri in fata potentialior investitori, intr-un concurs de pitch-uri. Printre inovatiile prezente, se numara si mai multe aplicatii ale tehnologiei din spatele bitcoin - blockchain, folosita in diferite scopuri, precum conservarea speciilor de animale pe cale de disparitie.

CES 2019 - GALERIE FOTO: Cum arata taxiul aerian al viitorului, care este realizat special pentru Uber. Cand urmeaza sa fie pus in circulatie

In fiecare an, la CES 2019 sunt prezentate tehnologii care ar trebui sa intre in sfera mainstream in urmatoarele decade, iar cea care a sarit cel mai mult in ochi in cadrul editiei actuale este elicopterul-drona produs de compania americana Bell, unul care va deservi cele mai aglomerate orase ale lumii.

FOTO CES 2019: Cum arata taxiul aerian al viitorului, realizat special pentru Uber. Cand urmeaza sa fie pus in circulatie

In fiecare an, la CES 2019 sunt prezentate tehnologii care ar trebui sa intre in sfera mainstream in urmatoarele decade, iar cea care a sarit cel mai mult in ochi in cadrul editiei actuale este elicopterul-drona produs de compania americana Bell, unul care va deservi cele mai aglomerate orase ale lumii.

CES 2019: Lenovo anunta o noua gama de laptop-uri X1 Carbon si X1 Yoga. Preturi si specificatii

Lenovo a lansata astazi, in cadrul conferintei CES 2019, noua gama de ultraportabile din gama X1. si anume laptop-urile Carbon si Yoga.

Apple isi ironizeaza concurenta. Ce reclama a afisat compania americana in Las Vegas, cu ocazia CES 2019

CES 2019 este una dintre cele mai mari conferinte de tehnologie din lume, si are loc in fiecare an la Las Vegas. Cu ocazia acestui eveniment, cele mai mari companii ale lumii se intrec in produse care mai de care mai inovative, dar si in ironii fine, adresate in mod direct concurentei.

CES 2019: NVIDIA a lanasat placa video GeForce RTX 2060, o varianta mai accesibila a varfului de gama RTX 2080. Pret si specificatii

NVIDIA a anuntat astazi lansarea placii grafice NVIDIA GeForce RTX 2060, in cadrul conferintei CES 2019 care are loc la Las Vegas, pana vineri.

CES 2019: Romnii de la Pegas prezinta o bicicleta inteligenta la trgul de tehnologie din Las Vegas

Startup-ul care a reinventat brandul romanesc Pegas a prezentat la CES Las Vegas, unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie din lume, un nou proiect o bicicleta inteligenta, de antrenament. Proiectul ar urma sa fie lansat curand pe o platforma de crowdfunding.

FOTO Curaj nebun pentru singurul roman de la raliul Dakar 2019. incepe lupta cu dunele din desert la nici doua luni de la o fractura la umar

Motoclistul satmarean Emanuel Gyenes este va lua startul celei de 41-a editii a Raliului Bakar, care se va desfasura, in premiera, intr-o singura tara, in Peru. Startul primei etape, intre Lima si Pisco, se va da luni, 7 ianuarie.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )