Libnet.ro
UNICEF

00:06

O companie de IT din Romania lanseaza o platforma de digitalizare a cartilor

Adevărul Adevărul,
O companie de IT din Romania lanseaza o platforma de digitalizare a cartilor

Dupa doi ani de cercetare si dezvoltare, LIVRESQ este gata sa transforme, in timp real, cu efort si costuri minime orice carte gata pentru tipar intr-una digitala interactiva!. continuă pe Adevărul

Asociatia Municipiilor din Romania critica un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor

Asociatia Municipiilor din Romania critica un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor, pus i.

inca o amenda pentru incalcarea GDPR pentru o firma din Romania

Autoritatea Nationala de Supraveghere a dat cea de a patra amenda pentru incalcarea regulamentului UE privind protectia datelor GDPR) pentru inca o firma din Romania. Este vorba de o amenda de 2. 500 de euro pentru ca firma in cauza nu si-a anuntat angajatii ca sunt supravegheati video si pentru ca a dezvaluit CNP-ul salariatilor la avizierul institutiei fara acordul lor.

DEZASTRU URIAS pentru BUGETARII din Romania! Iata CINE va fi DAT AFARA! ANUNT de ultim moment

Vesti extrem de proaste pentru bugetarii din Romania! Vor avea loc concedieri masive! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Ministerul.

INTERVIU. Povestea unei jurnaliste din Romania retinuta in Malaezia in timp ce documenta protestul unui trib local fata de taierile de paduri

In urma cu doua zile, presa din Malaezia scria pe larg despre cazul jurnalistei romance Alexandra Radu, care a fost retinuta de politistii locali in timp ce documenta protestul unui trib fata de compania care taia padurea. Alexandra este jurnalista frelancer, stabilita in Kuala Lumpur, iar materialul pe care-l documenta era pentru o companie media cu sediul in Tokyo. Romanca a fost eliberata dupa interventia presei locale si a unor organizatii si mi-a explicat ce s-a intamplat mai exact la protestul la care a fost arestata. in Romania, Alexandra Radu a lucrat ca fotojurnalist pentru Romania Libera.

E.ON Autostrada electrica din Romania a ajuns la 11 statii de incarcare

Trei noi statii de incarcare rapida a autovehiculelor electrice au fost puse in functiune, luna trecuta, de E. ON Energie Romania, numarul unitatilor instalate de companie ajungand astfel la unsprezece.

Singurul delfinariu din Romania se extinde

Miercuri, 7 august 2019, ora 13:00, la Delfinariul din Constanta, va fi semnat contractul de finanta.

A fost prins criminalul din Ilfov. Unde se ascundea ucigasul, dupa ce si-a executat victima

Dupa cateva ore de cautari, principalul suspect in cazul barbatului, care a fost impuscat in aceasta dimineata 6 august in judetul Ilfov, a fost prins de politisti. Acesta va fi condus la audieri, fiind deschis un dosar sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat. Barbat impuscat, in judetul Ilfov Focuri de arma s-au auzit, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )