Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dacia lanseaza prima masina electrica pe care ti-o permiti si tu

Playtech Playtech,
Dacia lanseaza prima masina electrica pe care ti-o permiti si tu

Dacia anunta ca va lansa, in sfarsit, o masina electrica, iar vestea cea mai buna e ca va avea un pret socant de accesibil. Daca Dacia reuseste sa intre si pe piata. continuă pe Playtech

Veste soc de la Dacia: Apare masina electrica! Romanii sunt uluiti!

Dacia electrica este masina la care viseaza toti soferii pasionati de automobile din Romania, mai ales in conditiile in care statul incepe sa-i oblige sa nu mai polueze, relateaza playtech. ro. Ei, bine, Da.

Tusk: n familia mea, prima masina a fost Dacia 1300 a socrului meu. Socrul fiului meu conduce astazi o Dacia Duster

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a tinut, joi seara, la ceremonia de deschidere a presedintiei Consiliului UE, un discurs in limba romana, mentionand ca prima masina din familia sa a fost o Dacia 1300, a socrului sau, iar acum socrul fiului sau conduce un Duster.

Ct consuma o masina electrica iarna? Pna la 25-30 kWh/100 km. La ce sa te astepti

In oras, la o masina pe benzina sau diesel, toata lumea stie ca iarna consumul creste cu 10-15%, ceea ce corespunde cu 1-2 litri in plus pentru fiecare suta de kilometri parcursa in regim urban. Vorbim de motorizari populare, cu capacitati cilindrice intre 1,0 si 2,0 litri. Dar ce se intampla la o masina electrica? Pe scurt, asteapta-te la un consum urban cuprins intre 25 si 30 kWh/100 km, precum si la o autonomie urbana injumatatita. Iata de ce.

Un model de peste 80.000 euro a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018

SUV-ul electric al britanicilor, Jaguar i-Pace, a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018, desi are un pret intre 78. 000 euro si 102. 000 euro. Vanzarile de masini electrice s-au triplat in aceasta tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )