Libnet.ro
UNICEF

11:30

LIDL Romania a facut anuntul acum! Ce aduce Carlas Dreams clientilor

Playtech Playtech,
LIDL Romania a facut anuntul acum! Ce aduce Carlas Dreams clientilor

Lantul de magazine german Lidl lanseaza o aplicatie pentru clienti, iar solistul Carlas Dreams se implica in proiectul digital. Aplicatia lansata de Lidl se numeste Lidl Plus, iar elementul central al acestei campanii este reprezentat de personajul Plus, si anume, un hacker interpretat de Carlas Dreams, este anuntul reprezentantilor companiei, potrivit paginademedia. ro. LIDL Romania a . continuă pe Playtech

Cand vor creste cazurile de covid-19 in Romania. Nelu Tataru a facut anuntul acum: ce ne asteapta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat astazi, la Husi, ca autoritatile nu iau in considerare in acest moment instituirea starii de urgenta. Acesta a explicat ca declararea starii de urgenta este un apanaj al presedintelui Romaniei, el bazandu-se pe informatiile primite de la alte institutii ale statului, conform Agerpres. Cand vor creste cazurile de covid-19 .

Nicolae Botgros a facut anuntul acum! Ce se intampla cu mariajul lui, pe 5 octombrie

Nicolae Botgros are un copil dintr-o relatie extraconjugala pe care l-a recunoscut oficial, insa casnicia celebrului compozitor al Orchestrei Lautarii Chisinau nu este in pericol. Nicolae Botgros a facut anuntul acum! Astfel, Nicolae Botgros neaga zvonurile conform carora si-ar fi parasit sotia. Mai mult, pe 5 octombrie aniverseaza 49 de ani de casnicie. De altfel, .

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Mircea Lucescu a facut anuntul in aceasta dimineata: E ceva extraordinar!

Mircea Lucescu nu se dezminte si face minuni la orice echipa pe care o antreneaza. Mircea Lucescu, 75 de ani, a vorbit dupa calificarea lui Dinamo Kiev in grupele Ligii Campionilor. Formatia lui Mircea Lucescu a invins-o in play-off si in retur pe Gent, scor 3-0 2-1 in tur). Mircea Lucescu a facut anuntul asteptat .

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )