Libnet.ro
UNICEF

12:00

Medicul Adrian Streinu-Cercel, avertisment alarmant pentru Romania: Acest virus se plimba pe strada. Insitutul Matei Bals este plin, la fel si Terapia Intensiva!

Playtech Playtech,
Medicul Adrian Streinu-Cercel, avertisment alarmant pentru Romania: Acest virus se plimba pe strada. Insitutul Matei Bals este plin, la fel si Terapia Intensiva!

Managerul Institului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, lanseaza un avertisment urias cu privire la explozia de cazuri de COVID-19 in Europa. Acesta se declara ingrijorat de fenomenul care a luat o asemenea intorsatura si face previziuni infricosatoare despre perioada viitoare. Se poate, dar se poate cu disciplina Celebrul medic Adrian Streinu-Cercel a explicat recent . continuă pe Playtech

Moment istoric pentru Romania, devenim o forta in lume si in Europa. Se intampla de maine

De luni, piata de capital din Romania va trece de la statutul de piata secundara, la cel de piata emergenta secundara, intr-o decizie istorica a agentiei de evaluare financiara FTSE Russell. Astfel, este de asteptat ca tara noastra sa devina de interes pentru mai multi investitori. Moment istoric pentru Romania, devenim o forta in lume .

Digi24: Ce ii asteapta pe cetatenii din Belarus si de ce intoarcerea Turciei in Marea Neagra este salutara pentru Romania

Alina Inayeh este directorul German Marshall Fund Romania si a analizat intr-un interviu pentru Digi24 contextul in care au loc toate aceste framantari din regiune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )