Libnet.ro
UNICEF

01:05

OPPO pregateste lansarea seriei Reno4 pe piata din Romania

Adevărul Adevărul,
OPPO pregateste lansarea seriei Reno4 pe piata din Romania

OPPO anunta ca seria Reno4 urmeaza fie disponibila in curand si pe piata din Romania. Dupa o lansare de succes a seriei Reno4 in China, OPPO lanseaza noua serie la nivel global. continuă pe Adevărul

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Piata din Bucuresti unde pensionarii si studentii au reducere: Nu lasam pe nimeni in urma!

In Sectorul 2 al Capitalei s-a deschis prima piata cu produse ieftine, traditionale romanesti. Sambata, 19septembrie s-a deschis piata din Bucuresti cu produse exclusiv romanesti, dedicata pensionarilor si studentilor, pe strada Cremenita Nr. 15 din cartierul Colentina. Piata din Bucuresti unde pensionarii si studentii au reducere Viceprimarul Dan Cristian Popescu, actorii Florin Petrescu Axinte) si Vasile .

Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea. Cate sute de euro ii costa, lunar

Situatie de-a dreptul halucinanta in Arad. Locuitorii catierului Casarom din Subcetate s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar riveranilor care o utilizeaza. Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea Cum s-a intamplat una ca asta cu un domeniu public? E cat se poate de .

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online este orasul Cluj Napoca. Bucurestiul se afla la coada clasamentului. Este concluzia la care au ajuns profesori Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce au facut o evaluare a guvernarii electronice din toate orasele din tara noastra. Clujul este orasul din Romania cu cele mai bune servicii .

Alocatii 2020. Vestea anului pentru parintii din Romania. Intra banii in plus pe card

Aceasta este vestea anului pentru toti parintii din Romania. Curtea Constitutionala a respins joi, cu unanimitate de voturi, ca neintemeiata, sesizarea guvernului impotriva legii privind dublarea alocatiilor elevilor. Astfel, alocatiile copiilor vor fi dublate cum se anuntase initial. Alocatii 2020. CCR a respins sesizarea Guvernului de dublare a alocatiilor Alocatiile copiilor ar putea fi dublate.

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR: Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la relansarea economica

Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la sustinerea efortului de relansare economica, dar acest lucru nu este suficient, a declarat, astazi, intr-o dezbatere de specialitate, Leonardo Badea, viceguvernator Banca Nationala a Romania BNR).

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

COVID-19: Autoritatile germane au introdus judetul Covasna in lista zonelor de risc din Romania. Municipiul Bucuresti si 12 judete se afla pe lista rosie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare din 23 septembrie 2020. Ca urmare a acestei actualizari, judetul.

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )