Libnet.ro
UNICEF

23:30

Optiunea surpriza prin care Facebook se implica sa scoata oamenii la vot

Playtech Playtech,
Optiunea surpriza prin care Facebook se implica sa scoata oamenii la vot

Facebook lanseaza o campanie publicitara nationala de constientizare a utilizatorilor in jurul votului. Include o campanie de marketing vot-a-thon si in aplicatie. Este continuarea. continuă pe Playtech

Liviu Dragnea a pierdut al doilea proces prin care a cerut dizolvarea PSD

Liviu Dragnea a pierdut un nou proces prin care cerea dizolvarea PSD, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea fostului lider al social-democratilor. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Clever Business Transilvania a finalizat cu succes tranzactia prin care a preluat Prima TV

Clever Business Transilvania anunta finalizarea cu succes a tranzactiei prin care a preluat postul de televiziune Prima TV, definind achizitia drept un proces complex si precizand ca in perioada urmatoare va investi in Prima TV, atat in oameni care sa se alature postului tv, cat si in echipamente si programe. Adrian Tomsa, actionar majoritar si membru in bordul Prima TV, anunta ca obiectivul este ca postul TV sa revina in topul televiziunilor comerciale din Romania, in urmatorii 3 ani, conform news. ro.

Senatul a adoptat OUG prin care profesorii primesc un stimulent de 2.000 de lei lunar pe toata perioada starii de urgenta

Senatul a adoptat luni, in calitate de prim for sesizat, initiativa legislativa a PSD care prevede acordarea lunara a unor stimulente de risc pentru cadrele didactice, in valoare de 2. 000 lei, pe perioada starii de urgenta si a starii de alerta. Au fost 85 voturi pentru adoptare, 25 impotriva si 13 abtineri. Proiectul de lege este inregistrat in procedura de urgenta in Parlament si urmeaza sa primeasca votul decizional intr-un plen al Camerei Deputatilor, scrie News.

Sistemul prin care NASA vrea sa puna iar oameni pe Luna

NASA a construit un nou sistem care ar putea face aterizarea pe Luna si pe Marte mult mai putin riscanta si are deja planuri sa-l testeze intr-o misiune viitoare. Proiectul agentiei Safe and.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )