Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbari pentru utilizatorii Instagram. Vor putea posta continut pe mai multe conturi simultan

Antena3 Antena3,
Schimbari pentru utilizatorii Instagram. Vor putea posta continut pe mai multe conturi simultan

Aplicatia Instagram lanseaza prima facilitate a anului 2019. Astfel, utilizatorii vor putea posta acelasi continut pe mai multe conturi, in acelasi timp. Optiunea cea noua a fost deja integrata in. continuă pe Antena3

HOROSCOP 2019 cu astrologul Mariana Cojocaru. An cu multe schimbari pentru majoritatea zodiilor! Taurii nu sunt deloc statornici, Pestii au parte de evenimente uluitoare

AstrologulMariana Cojocaru a prezentat in emisiunea Subiectiv previziunile astrale pentru fiecare zodie pentru anul 2019. Un an extrem si cu multe schimbari pentru majoritatea.

E OFICIAL! Liber la TOPLESS, au decis autoritatile - Femeile vor putea sa se bronzeze si sa inoate topless

Femeile vor putea sa se bronzeze si sa inoate topless in lacul Geneva si Rhone, Elvetia. Interdinctia, aplicata in 1929, a fost ridicata, joi, de autoritatile din Cantonul Geneva. Pana acum era.

DOCUMENT Firmele vor putea oferi angajatilor, ca beneficiu, o pensie ocupationala

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat, duminica, faptul ca are un proiect de lege prin care isi propune sa completeze arhitectura sistemului de pensii din Romania, respectiv sa introduca pensia ocupationala. Documentul prevede stabilirea elementelor necesare infiintarii schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor de pensii ocupationale, inclusiv aspectele legate de administrarea acestora. Pe scurt, firmele vor putea oferi angajatilor beneficii suplimentare.

Vesti excelente pentru buzunarele bugetarilor! Vor primi tichete in plus

Vesti excelente pentru buzunarele bugetarilor! Vor primi tichete in plus, pe langa cele de vacanta sau de masa. Citeste mai mult pespynews. ro .

Veste buna pentru tinerii care vor sa isi construiasca o casa in 2019. Vezi ce ajutor primesc de la stat

Tinerii care vor sa-si construiasca o casa in 2019 pot primi o mana de ajutor de la stat, conform legislatiei in vigoare, prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Totusi, pentru a putea beneficia de.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )