Libnet.ro
UNICEF

21:47

Vivo X27 este cea mai interesanta chinezarie din ultimele luni: cu ce vine nou

Playtech Playtech,
Vivo X27 este cea mai interesanta chinezarie din ultimele luni: cu ce vine nou

Ritmul lansarilor de telefoane chinezesti a explodat in ultimele luni, iar Vivo X27 este doar cel mai recent dintre ele. Avand in vedere viteza cu care companii precum Vivo lanseaza aparate. continuă pe Playtech

Studiu CIES: FC Barcelona, cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei

FC Barcelona este cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei - Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta - arata un studiu al CIES Football Observatory.

FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Excursia pe Muntele Huashandin China este cunoscuta drept cea mai periculoasa drumetie din lume sau plimbare pe scanduri.

PNL, alianta cu PACT, inainte de alegeri. Ludovic Orban: Este cea mai importanta miscare intre doua forte politice (VIDEO)

Biroul Executiv al PNL a aprobat semnarea unei aliante cu PACT, inainte de alegeri, a anuntat prsedintele PNL, Ludovic Orban. Am purtat discutiile cu viitorii nostri parteneri si astazi am prezentat in Birou.

Haosul imobiliar din Floresti, oficializat la tribunal. Cum a pierdut cea mai mare comuna din Romania disputa cu Inspectia de Stat in Constructii

Cea mai mare comuna din Romania, Floresti, are Planul Urbanistic General expirat de doi ani, conform unei hotarari a Curtii de Apel Cluj. Oficiali ai Consiliului Judetean Cluj sustin ca aceasta situatie afecteaza proiectul Spitalului Regional de Urgenta, insa reprezentantii comunei si speciali arata ca, de fapt, decizia nu are niciun efect. Specialistii consultati arata ca nu va fi cazul de anulari de autorizatii sau demolari de constructii.

Care este cea mai buna pozitie de somn pentru fiecare persoana

Arsuri la stomac, dureri de spate, probleme cu circulatia sangelui sau ridurile sunt doar cateva din problemele pe care pozitia de dormit le poate accentua. Expertii in probleme de somn explica modul in care putem sa ne ferim de acestea.

EUObserver: A venit vremea ca Fidesz sa fie exclus din PPE/ Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania

Partidul Coalitia Nationala din Finlanda si Partidul Moderat din Suedia au cerut formal expulzarea Fidesz din Partidul Popular European PPE). Prin amendarea constitutiei jurisdictia curtii constitutionale a fost limitata, in sistemul judiciar mecanismele de echilibru si control au fost restranse, iar noile legi ale presei au restrictionat libertatea acesteia. Cea mai urgenta problema este deteriorarea statului de drept din Romania, scrie EUObserver, citat de Rador.

Cristina Neagu, dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii: Cred ca ar trebui sa fim cu totii mandrii si sa respectam valorile sportului romanesc (VIDEO)

Cristina Neagu a castigat luni titlul de cea mai buna handbalista a lumii, acordat Federatia Internationala de Handbal IHF). Este a patra oara cand Neagu primeste aceasta distinctie, iar astfel devine prima.

Cristina Neagu, reactie dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Cristina Neagu a fost desemnata de Federatia Internationala de Handbal cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, castigand pentru a patra oara aceasta distinctie. Romanca este prima sportiva.

Cristina Neagu, dupa al patrulea titlu de cea mai buna handbalista a lumii: Conteaza foarte mult. Am toate motivele sa revin mai puternica

Aflata in perioada de recuperare dupa operatia la ligamentele piciorului drept, Cristina Neagu a declarat ca titlul de Cea mai buna jucatoare a anului 2018 reprezinta o motivatie in plus pentru ea, mai ales in acest moment dificil. Neagu a primit aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera, un record absolut. Am toate motivele sa trag si mai tare si sa revin mai puternica, a spus jucatoarea de la CSM Bucuresti.

TOP Eurostat: Romania - cea mai accelerata scumpire a fortei de munca din UE

Angajatorii din Romania au suportat cea mai mare crestere procentuala a costului fortei de munca din Uniunea Europeana in trimestrul al patrulea al anului 2018 comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, releva cele mai recente date disponibile, publicate marti de Biroul european de statistca Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )